Aktywne Wpisy
zapalara +68
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
nowszyja +36
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz

Biorąc pod uwagę dzisiejsze uzaleznienie w kwestii metali ziem rzadkich czy uzależenienie od produkcji czipów na Tajwanie, to ciężko pojąć, że ktoś pozwolił na tak katastrofalne ruchy gospodarcze.
My już powoli zaczynamy żyć w świecie w którym grupka miliarderów i prezesi największych firm niszczą państwa, żeby wymaksować własne zyski. Tymczasem ludziom dalej się wydaje, że największym zagrożeniem jest dla nich julka z niebieskimi włosami.
#przemyslenia #geopolityka #chiny #kapitalizm #korporacje
źródło: temp_file1277738173766803134
PobierzAle to prawica z tym walczy. Gdyby nie ich płacze o te rzeczy to nim by się nimi nie interesował, zwyczajnie by sobie istniały i wszyscy mieliby to w dupe
Potem wychodzi premier i wali jakieś banały typu "zabrać 800+ Ukraińcom" i już wróg jest pokazany palcem.
@FireDash: to nie powoli tylko już wjechało na pełnej xd w sensie, że już nie jest możliwe to cofnąć
https://www.youtube.com/watch?v=3ZTGwcHQfLY przypomniał mi się ten filmik i wiem, że długi, ale w skrócie - typ chciał sprawdzić czy będzie w stanie wprowadzić na rynek skrobaczkę do grilla wykonaną w 100%
to że masz raka nie znaczy, że zawału czy udaru nie możesz dostać :P
Ładnie wami zakręcili korbką z tą "lewicową propagandą" xD A potem jest jak w USA, że ludzie pomocy szukają u trumpa, czyli u miliardera i jego kolegów, czyli osoby, które są odpowiedzialne za napływ imigrantów do ich biznesów.
XDDD tak tak to winna Julki że ma niebieskie włosy i p------i coś o zaimkach że prawakom o------o i się w remake trzeciej rzeszy w kooperacji z anarcho kapitalizmem i wyprawami krzyżowymi postanowili bawić.
No k---a wyboru im ta Julka i pedału nie zostawiły innego
@FireDash
Właśnie opisałaś ostatnie 200 lat historii Afryki. I wtedy nawet nie było korporacji. ( ͡º ͜ʖ͡º)
W którym psychiatryku mają przerwę od zajęć resocjalizacyjnych o godzinie 14?
Ta parodia jest nieco żenująca sama w sobie, ale wspaniała z jednego prostego powodu - potwierdza, że przeciętny prawak ma IQ gdzieś pomiędzy amebą a rozwielitką i nawet nie jest w stanie zauważyć, że beka jest z niego ciśnięta. xD
Julka z niebieskimi włosami niby wielce antystemowa ale ma wszelkie poglądy zgodne z tym co jej wkręciły właśnie te korporacje i owinięty wokół ich palca system.
Julka jest pierwsza aby zamykać usta, cenzurować, cancelować, ostracyzować i szkalować każdego kto powie cokolwiek niezgodnego z jedyną słuszną linią tego globalnego
źródło: comment_1622452452FPP1hiADDx6gD4wfuiJ3UC
Pobierz