Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

Biorąc pod uwagę dzisiejsze uzaleznienie w kwestii metali ziem rzadkich czy uzależenienie od produkcji czipów na Tajwanie, to ciężko pojąć, że ktoś pozwolił na tak katastrofalne ruchy gospodarcze.
My już powoli zaczynamy żyć w świecie w którym grupka miliarderów i prezesi największych firm niszczą państwa, żeby wymaksować własne zyski. Tymczasem ludziom dalej się wydaje, że największym zagrożeniem jest dla nich julka z niebieskimi włosami.
#przemyslenia #geopolityka #chiny #kapitalizm #korporacje
źródło: temp_file1277738173766803134
PobierzAle to prawica z tym walczy. Gdyby nie ich płacze o te rzeczy to nim by się nimi nie interesował, zwyczajnie by sobie istniały i wszyscy mieliby to w dupe
Potem wychodzi premier i wali jakieś banały typu "zabrać 800+ Ukraińcom" i już wróg jest pokazany palcem.
@FireDash: to nie powoli tylko już wjechało na pełnej xd w sensie, że już nie jest możliwe to cofnąć
https://www.youtube.com/watch?v=3ZTGwcHQfLY przypomniał mi się ten filmik i wiem, że długi, ale w skrócie - typ chciał sprawdzić czy będzie w stanie wprowadzić na rynek skrobaczkę do grilla wykonaną w 100%
to że masz raka nie znaczy, że zawału czy udaru nie możesz dostać :P
Ładnie wami zakręcili korbką z tą "lewicową propagandą" xD A potem jest jak w USA, że ludzie pomocy szukają u trumpa, czyli u miliardera i jego kolegów, czyli osoby, które są odpowiedzialne za napływ imigrantów do ich biznesów.
XDDD tak tak to winna Julki że ma niebieskie włosy i p------i coś o zaimkach że prawakom o------o i się w remake trzeciej rzeszy w kooperacji z anarcho kapitalizmem i wyprawami krzyżowymi postanowili bawić.
No k---a wyboru im ta Julka i pedału nie zostawiły innego
@FireDash
Właśnie opisałaś ostatnie 200 lat historii Afryki. I wtedy nawet nie było korporacji. ( ͡º ͜ʖ͡º)
W którym psychiatryku mają przerwę od zajęć resocjalizacyjnych o godzinie 14?
Ta parodia jest nieco żenująca sama w sobie, ale wspaniała z jednego prostego powodu - potwierdza, że przeciętny prawak ma IQ gdzieś pomiędzy amebą a rozwielitką i nawet nie jest w stanie zauważyć, że beka jest z niego ciśnięta. xD
Julka z niebieskimi włosami niby wielce antystemowa ale ma wszelkie poglądy zgodne z tym co jej wkręciły właśnie te korporacje i owinięty wokół ich palca system.
Julka jest pierwsza aby zamykać usta, cenzurować, cancelować, ostracyzować i szkalować każdego kto powie cokolwiek niezgodnego z jedyną słuszną linią tego globalnego
źródło: comment_1622452452FPP1hiADDx6gD4wfuiJ3UC
Pobierz