Wpis z mikrobloga

@DoktorMorela: Rozumiem problem. Ja tam nie miałem par na Tinder, nie miałem nigdy zainteresowania w realu, więc dla mnie to wsio to samo. Przyczyny upatruję przede wszystkim w swojej mordzie, więc sprawa prosta jak 2+2.
  • Odpowiedz
Ja w swoim skromnym otoczeniu nie mam nawet żadnej kobiety, z którą mógłbym porozmawiać o książkach.

@ziemniak_na_export: Mam znajomego, który założył kanał na Youtube na którym dzielił się refleksjami dotyczącymi literatury rosyjskiej. Co nietypowe, bez obrazu wideo. Gdy pojawiła się garstka słuchaczy, podał miasto i miejsce, gdzie można się spotkać, żeby porozmawiać o czytanej książce. Miasto powiatowe, nie wojewódzkie, na spotkanie przyszło kilka osób, w tym laska z którą jest
  • Odpowiedz
@Kitty88: trafiłem na takie, które mi fizycznie nie pasowały, ale miały świetna osobowosc, niestety się spóźniłem, bo były zajęte, w jednym przypadku zawaliłem, bo była wolna, ale inne rzeczy stały na przeszkodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) no wspaniała historia, lubię takie, jestem wielkim fanem trylogii Before Sunrise, ale nie tak wielkim, zeby zostawac tiktokerem/jutuberem by znaleźć partnerkę, tak z ciekawości, kobiety też dzisiaj taki cyrk musza
  • Odpowiedz
, kobiety też dzisiaj taki cyrk musza odstawiać, żeby kogos poznać?

@ziemniak_na_export: Wtedy zakładają odpowiedni outfit, żeby przyciągnąć męskie spojrzenia i wydają sporo w salonach beauty. Doceń, że 2h szykowała się na randkę ()

Bo z tego co widzę uwielbiają się żalić na tiktoku jacy to faceci są dzisiaj tragiczni,

@ziemniak_na_export: Ktoś jest w stanie zadowolić tik-tokowe Karynki? Różni startowali, każdy
  • Odpowiedz
@Kitty88: Faceci się nie szykują? Na siłownie nie chodzą? Pewnie niektorzy nie, ale pierwsze wrażenie na żywo to jedno, a to zeby w ogóle dostąpić zaszczytu zrobienia tego pierwszego wrażenia to drugie. W dobie tindera większość facetow odpada już na etapie "selekcji" ksiezniczki i można być bardzo ciekawym człowiekiem, ale kobitka ma w tinderze 100 innych wiadomości i twojej nigdy nie otworzy. Albo po prostu wykluczyła filtrem facetow o 1
  • Odpowiedz
@DoktorMorela mam dokładnie tak samo. Po 30stce zredukowała się liczba par najpewniej dlatego że większość z nich ma ustawiony przedział 20-30 lat i tak jak mówisz totalne npc które znają na pamięć brainroty i głupie muzyczki z tiktoka
  • Odpowiedz
Może politycy, jak już dotrze do nich, że zmierzamy ku katastrofie,

@ziemniak_na_export: tzw. polscy tzw. politycy robią wyłącznie to co im każą ich prowadzący, czy to z waszyngtonu, brukseli, telawiwu czy davos.
  • Odpowiedz
Generalnie jak kobieta 30+ ma swoje życie i np. regularnie ćwiczy, interesuje się szeroko pojętym sektorem gospodarki czy nauką języków, a raz po raz trafia na ludzi, którzy nie wiedzą co z wolnym czasem zrobić i upatrują w randce szansę na to, że ona będzie animatorką jego czasu wolnego, to taka osoba z zainteresowaniami da sobie spokój z aplikacjami i będzie spokojnie żyć dalej ¯\(ツ)/

@Kitty88: kochana, od tysiecy lat
  • Odpowiedz