@DoktorMorela: no offence ale jak chcesz znaleźć kogoś z kim możesz porozmawiać na ciekawsze/powazniejsze tematy to musisz zmienić orientację. Większość kobiet, nawet po 30 i starsze, interesuje się tym co “modne” bo to totalnie bezrefleksyjne NPC z podświadomym softem zaprogramowanym na akceptację otoczenia i podążaniem za “trendami”
@DoktorMorela: przecież na tinderze zostały same zaburzone i dziwne jednostki. Taki cykl życia każdego portalu. Podobnie masz z gg czy jakimiś czateriami, sympatiami itd. To g---o umiera i jedzie na oparach. Nie zdziwiłbym się jakby połowa tych profili damskich to były boty albo fejki obsługiwane przez armię hindusów czy filipińczyków z chatem gpt (tak jak to robią na onlyfansie).
@walciak: Zacząłem w pewnym momencie sprawdzać o co chodzi, że nie mam prawie żadnych par i przesunąłem wszystkie w prawo. Nie wiem. Czy jestem az tak paskudny z ryja... Musiałoby sie sporo zmienić w ciągu ostatnich 5 lat a nawet waga nie drgnęła.
@johann_10: muszę sie zgodzić. Eks interesowało co miesiac co innego ale byly to wyjątkowo głupie zainteresowania podyktowane właśnie tym co bylo w modzie. Najpierw jaranie sie termomixem, trwało jakieś 2 msc, potem perkusja ale tu tylko miesiac, potem jakieś głupie techno a potem polski rap, każde przez miesiac. Oliwka brazil,kizo, jakis ćpun, potem epety itd. Wszystko od wpływu innych ludzi. Popsuło sie nagle.
Kim byla? Doktorantka, rezydentka gastroenterologii.
@DoktorMorela: Od niedawna korzystam, a wcześniej około 3,5 roku temu i potwierdzam że jest duuuuużo gorzej. Wtedy miałem 99+ po dobie, a teraz po tych kilku dniach jakieś 40 lajków, a nie zmieniłem się jakoś bardzo z wyglądu. Ale par kilka wpadło i nawet sensowne, więc coś tam jeszcze można zdziałać, ale ogólnie to już równia pochyła.
@DoktorMorela: są zajęte swoim życiem, więc nie szukają na Tinderach, bo tam trafiały na różnych bajkopisarzy, spermiarzy i desperatów. Generalnie jak kobieta 30+ ma swoje życie i np. regularnie ćwiczy, interesuje się szeroko pojętym sektorem gospodarki czy nauką języków, a raz po raz trafia na ludzi, którzy nie wiedzą co z wolnym czasem zrobić i upatrują w randce szansę na to, że ona będzie animatorką jego czasu wolnego, to taka
@Krolowa_Nauk: w punkt. Mam kumpla, który zaczął praktykować tę technikę zanim była modna, czyli od jakiś 20 lat. W tym czasie przerobił niewyobrażalną ilość dziewczyn (myślę, że mógłby nimi obdarować połowę tagu przegryw XD) i co? Chłop ma 35 lat i nadal szuka swojego ideału...
@johann_10 jak to jest, że każdy mężczyzna jest pasjonatem inżynierem, programistą, specjalistą od polityki no wszystkiego w sumie, mają mnóstwo pasji a kobiety to tylko to tylko NPC?
@DoktorMorela: Typowe doświadczenia 30+ przeciętniaka na apkach randkowych. Czas na szukanie fajnej i atrakcyjnej partnerki był z 8-10 lat temu. Teraz zostały tylko te których nikt nie chciał do stałego związku albo takie, które kiedyś się nadawały ale zostały przejechane przez życie i nie nadają się do długotrwałej relacji. Lepiej nie będzie.
Nie wiem. Czy jestem az tak paskudny z ryja...
Musiałoby sie sporo zmienić w ciągu ostatnich 5 lat a nawet waga nie drgnęła.
Kim byla? Doktorantka, rezydentka gastroenterologii.
Nie wiem
Generalnie jak kobieta 30+ ma swoje życie i np. regularnie ćwiczy, interesuje się szeroko pojętym sektorem gospodarki czy nauką języków, a raz po raz trafia na ludzi, którzy nie wiedzą co z wolnym czasem zrobić i upatrują w randce szansę na to, że ona będzie animatorką jego czasu wolnego, to taka
@DoktorMorela: serio masz 30 lat i nie masz samochodu? może zamiast tindera zainstaluj sobie nie wiem, minecrafta?
@Krolowa_Nauk:
nie da sie i nigdy nic z tego nie będzie.
Miłość to sztuka kompromisów i akceptacji - zarówno w stosunku do kogoś jak i