Wpis z mikrobloga

Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Knaga_powrot: lol gościu jak ja robiłem pierwszy raz 4 dni bez jechania to nic takiego nie miałem. Wydaje mi się że to nie jest normalne. Ale może masz pasożyty itd i tak to właśnie wygląda. Wpisz objawy w gpt on dobrze w miarę diagnozuje.
  • Odpowiedz
@Knaga_powrot: Ty ale to nie jest normalne by mieć takie objawy na głodówce. Chyba, że już wcześniej miałeś wycieńczony brakiem witamin i minerałów organizm. Osoba, która jest w normalnej kondycji fizycznej jest w stanie prowadzić głodówkę przez kilka dni i jedyne, co wtedy ją spotka to uczucie głodu, może być osłabienie, spadek siły fizycznej itp. a nie takie akcje.
  • Odpowiedz
@Raveu: chatgpt NIGDY nie może zastąpić lekarza i nie polecaj NIKOMU takich praktyk.
To jest zwykły LLM który ma brzmieć mądrze, ale nie radzi sobie nawet z trudniejszym kodem.
Taki "lepszy" Google
  • Odpowiedz
@mvmxks: xD tak, tylko pan lekarz zna się na wszystkim i nigdy się nie myli. O jakim kodzie mówisz, gościu halo ziemia. Ja korzystam z gpt i będę polecał WSZYSTKIM bo jest tańsze i lepsze niż jakiś pierwszy lepszy lekarzyna.
  • Odpowiedz