Aktywne Wpisy
IbraKa +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Guadalajara +58
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

źródło: temp_file723084766552618740
Pobierz@JaX92: ja tutaj absolutnie nie chcę mówić, że wchodzenie w związek nie ma sensu, bo ma. Po prostu trudno dziś nam się patrzy na drugiego człowieka jak na człowieka, złożony byt tworzący całość z dobrych i złych rzeczy, nie przez pryzmat konkretnej rzeczy (czy to wyglądu, zawodu, zamożności, edukacji, itd.). No, ale rozumiem, bo jak człowiek ma jakąś nadzieję, próbuje
@DoktorMorela: Tinder to apka dla chadów którzy chcą peklować najgłupsze samice jadąc na ich najniżyszych instynktach a zachowujesz się jakbyć conajmniej tam żony szukał xD
Poza tym nie ma w tym kraju kobiet które są 30+, same, atrakcyjne i do tego zdrowe na umyśle xD A już szczególnie nie na tinderze
@DoktorMorela:
@DoktorMorela: może miała adhd jakieś?
@DoktorMorela: no to dalej się z nimi spotykaj, co stoi na przeszkodzie?
jak matchowało cię z 5+ to były skargi od tych dziewczyn że bez urazy ale one wiedzą z jakimi facetami się spotykały
@ziemniak_na_export: Chodzą na spacery z psem, na zajęcia zorganizowane na siłowni czy przez MGOK, szkoły językowe, kluby inteligencji katolickiej i ogólnie różne obozy treningowe fitness lub żagle. Jak dla mnie dużo prościej byłoby zapisać się na jakiś kurs, poznać ludzi i się z nimi zaprzyjaźnić, a potem gdy oni by Ciebie poznali i dowiedzieliby się, że szukasz swojej połówki, uruchomiliby swoją sieć kontaktów i tak mógłbyś
@DoktorMorela: witamy w prawdziwym życiu. Rozgość się.
@DoktorMorela: no zajebiste masz zainteresowania xD
@DoktorMorela: Protip: Z babami wyglada to bardzo podobnie xD
Dałeś się złapać na największe kłamstwo sprzedawane przegrywom/normikom, żeby tyrali za odległą wizję cipy utrzymując przy okazji system, na pocieszenie - praktycznie każdy młody chłop się na to łapie.