Wpis z mikrobloga

dlatego wywiesiłem biała flagę i skończyłem z tematem związków na zawsze.

@JaX92: ja tutaj absolutnie nie chcę mówić, że wchodzenie w związek nie ma sensu, bo ma. Po prostu trudno dziś nam się patrzy na drugiego człowieka jak na człowieka, złożony byt tworzący całość z dobrych i złych rzeczy, nie przez pryzmat konkretnej rzeczy (czy to wyglądu, zawodu, zamożności, edukacji, itd.). No, ale rozumiem, bo jak człowiek ma jakąś nadzieję, próbuje
  • Odpowiedz
Jestem po 30stce i założyłem tindera.

@DoktorMorela: Tinder to apka dla chadów którzy chcą peklować najgłupsze samice jadąc na ich najniżyszych instynktach a zachowujesz się jakbyć conajmniej tam żony szukał xD

Poza tym nie ma w tym kraju kobiet które są 30+, same, atrakcyjne i do tego zdrowe na umyśle xD A już szczególnie nie na tinderze
  • Odpowiedz
Obecnie pojedyncze z dziewczynami 2/10. Bez urazy, ale wiem z jakimi laskami sie spotkałem

@DoktorMorela: no to dalej się z nimi spotykaj, co stoi na przeszkodzie?

jak matchowało cię z 5+ to były skargi od tych dziewczyn że bez urazy ale one wiedzą z jakimi facetami się spotykały
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: Z tym autem to akurat prawda. Trzeba być niepoważnym żeby żyć bez tego wspaniałego wynalazku ułatwiającego życie. Równie dobrze możesz napisać, że prądu domu nie masz.
  • Odpowiedz
gdzież te kobiety są?

@ziemniak_na_export: Chodzą na spacery z psem, na zajęcia zorganizowane na siłowni czy przez MGOK, szkoły językowe, kluby inteligencji katolickiej i ogólnie różne obozy treningowe fitness lub żagle. Jak dla mnie dużo prościej byłoby zapisać się na jakiś kurs, poznać ludzi i się z nimi zaprzyjaźnić, a potem gdy oni by Ciebie poznali i dowiedzieliby się, że szukasz swojej połówki, uruchomiliby swoją sieć kontaktów i tak mógłbyś
  • Odpowiedz
Fajne laski mają juz kogos, widzę to po znajomych. Niestety ale po 30 albo trafi sie przypadkowo na młodą która lubi starszych albo rozwódki i takie z którymi nikt nie wtrzymał.

@DoktorMorela: witamy w prawdziwym życiu. Rozgość się.
  • Odpowiedz
Kiedys par mialem kilkadziesiąt w dzień. Obecnie pojedyncze z dziewczynami 2/10. Bez urazy, ale wiem z jakimi laskami sie spotkałem, a co oferuje tinder.

Ponadto te lepsze w ogóle nie odpisują, albo konwersacja z nimi kończy sie na "hej!". Potem znajduje ich konta na instagramie w których wylewa sie mnóstwo infantylnej treści "czego nigdy nie zrobi mój facet/czego nigdy nie pozwolę/jak trzeba mnie traktować itd" albo moje fascynujace zycie ze zdjeciami z koncertow/plazy/wakacji
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: witamy w 2025

Fajnie bylo gonić za karierą, bo ta miala zapewnić szczęście i pomyślności w życiu.

Dałeś się złapać na największe kłamstwo sprzedawane przegrywom/normikom, żeby tyrali za odległą wizję cipy utrzymując przy okazji system, na pocieszenie - praktycznie każdy młody chłop się na to łapie.
  • Odpowiedz