Wpis z mikrobloga

Generalnie jak kobieta 30+ ma swoje życie i np. regularnie ćwiczy, interesuje się szeroko pojętym sektorem gospodarki czy nauką języków

@Kitty88: gdzież te kobiety są? Na palcach jednej ręki mógłbym policzyć kobiety, które miały jakies oryginalne zainteresowana i je rozwijały, zaraz pewnie będą sugestie, że siedzę w piwnicy, ale musisz mi uwierzyć na słowo, że nie siedzę, mieszkalem sporo lat w dużym mieście, teraz mieszkam w średnim i o ile
  • Odpowiedz
Musiałoby sie sporo zmienić w ciągu ostatnich 5 lat a nawet waga nie drgnęła.

@DoktorMorela: fajne laski tez nie szukaja dziadkow ale facetow tak o 3 moze max 4 lata starszych, po prostu wypadles poza widelki wiekowe fajnych lasek to samo @Shagal
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: Nie rozumiem po co zainstalowałeś wyszukiwarkę problemów. Kasę masz, młody jesteś - ciesz się życiem i korzystaj a nie szukasz na siłę kogoś kto może i umili chwile ale cała reszta czasu będzie zmarnowana. Zapytaj najpierw siebie czy serio ci to potrzebne czy tylko cię swędzi ale nie chcesz iść na divy.
  • Odpowiedz
@Kouros: Ja sam nie miałem samochodu do 40 roku życia bo komunikacja miejska wystarczała mi w zupełności. Samochód to narzędzie. Jeżeli "Musisz Mieć Samochód Bo D--y Na Tinderku" to imo przyciąga to takie z którymi nie warto się zadawać.
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: Po 30 ciężko znaleźć kobietę (mówię z własnego doświadczenia). Większość kobiet nadających się do poważnego związku znajduje druga połówkę max do 30 roku życia. Jest garstka wartościowych po 30 bo np. nie trafiły dobrze z facetem lub miały osobiste problemy które zajmowały im czas i głowę, ale one raczej nie zakładają Tindera a jak już to znikają bardzo szybko (bo ktoś ją wyhaczy lub ta apka ją zniechęci bardzo
  • Odpowiedz
Jeżeli powiesz że nie masz samochodu reakcja jest taka jakbyś conajmniej powiedział ze jestem bezpłodnym eunuchem z zaburzeniami potencji.

@DoktorMorela: kobiety z takim podejściem to jest kompletny upadek. Jak jakaś ma takie podejście to szkoda nawet minuty na taką.
  • Odpowiedz
@DoktorMorela Nie szukaj na siłę i może najpierw spróbuj zająć się sobą, ogarnąć swoją głowę = zadbać o ciało i umysł, zmienić podejście przede wszystkim do siebie. Jak chcesz znaleźć kogoś wartościowego, jeśli sam siebie tak nie postrzegasz? Skoro inwestujesz na giełdzie, to może i czas na inwestycję w dobrego terapeutę i pracę nad sobą ( )
  • Odpowiedz
@DoktorMorela: W małym mieście możesz mieć problem. W dużym możliwości wciąż są. Wiem, bo mam 36 lat i tydzień temu założyłem tam konto. Z jakimiś super lachonami mnie nie paruje, ale spoko dziewczynę idzie znaleźć.
  • Odpowiedz
@Sarza01:

robiła Ci matka obiad kiedyś? ile płaciłeś?

Nie robiła bo wychowałem się w bidulu i nie poznałem swoich rodziców. Jeżeli zaś chodzi o sam argument to matka ma interes w karmieniu swoich dzieci - to są jej dzieci, jej genetyczne przedłużenie. Uprzedzając kolejny głupi argument o wielkich altruistach - pomagając innym "ze szlachetności" czujesz przyjemność lub satysfakcję płynącą z "czynienia dobra", więc jest to korzyść, czyli innymi słowy -
  • Odpowiedz
@Sarza01: a masochiści lubią ból i dzięki niemu mają przyjemność, jak to możliwe? Cokolwiek robimy dla innych, robimy dla siebie, nie ma w tym nic złego czy szokującego, że czysta "bezinteresowność" nie istnieje. Akceptacja tego faktu nie powoduje, że jesteśmy niewdzięczni, wręcz przeciwnie. Dziękuję za zaproszenie.
  • Odpowiedz