Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Amigoyamigo +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@ziemniak_na_export: mamusia też nie umie czytać? może czas wyjść z patologii?
@ziemniak_na_export: No to chyba problem z otoczeniem. Myślisz ze nie ma facetów, których interesuje tylko meczyk, browarek, all inclusive i fifa? Ja nie mam problemów ze znalezieniem znajomych obu płci z ciekawymi zainteresowaniami, a sama w wolnym casie czytam literaturę piękną i uczę się japońskiego (na którego kursie mamy prawie same baby oprócz jednego
@pianinka: Pewnie, że są. Ale to tez pewien stereotyp. Wiesz ilu facetow kompletnie nie interesuje się piłka nożna? Ja nawet zaryzykuje, że więcej niż połowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest pewna roznica miedzy dzisiejszymi facetami a kobietami. Przebywając wśród normalnych, przeciętnych facetow nie miałem nigdy problemu z tym, żeby poznać kogoś z
niestety, ale kłamstwem jest to, że facet wraz z wiekiem to sobie może przebierać w kobietach
@DoktorMorela: a jakie widelki wieku ustawiles dla babek? bo jezeli szukasz normalnej 30+ to bedzie ciezko, przestaw widelki na
Ja moją Mariolkę zapoznałem w bibliotece.
@geronimo80: i takich kobiet bedzie wiekszosc w spoleczenstwie i to juz niedlugo za 6 - 8 lat.
Czyli wiekszosc ludzi nie powinna sie rozmnazac albo byc w zwiazkach a posiadanie auta mieszkajac w wiekszym, mniejszym miescie, komunikacja miejska to nie tylko miasta wojewodzkie.
@krzywy_kanister: nie zrozumiałeś misiu....
nikt nie mówi że nie możesz się rozmnażać.
po prostu wtedy atrakcyjne laski nie są szczególnie tobą