@KompletnieLosowyLogin wiem, wiem, ale bardziej chodzi mi o mniej więcej, bo z trzech źródeł biorę te informacje to akurat mi to uśredni mniej więcej xd
@kennyskrrt: jak chcesz mieć nisko bf to będziesz na oko widział. Jak ktoś jest ulany to co za różnica czy ma 15 czy 20% bf. Dużej różnicy nie ma, a wciąż jest to wartość bezpieczna dla zdrowia.
Polecacie jakąś wagę która też dobrze oblicza procent tkanki tłuszczowej?
@kennyskrrt: Lustro, mierzenie obwodów i porównywanie ze starymi pomiarami. Co za różnica czy magiczna waga pokaże ci 17 czy 18%, liczy się tylko aspekt wizualny
@Inozythol: jak ktoś uważa że 15% bf to jest ulaństwo to według mnie ma zaburzenia postrzegania ludzkiego ciała i za dużo się naoglądał nasterydowanych mutantów kulturystycznych ¯\(ツ)/¯
@In_thrust_we_trust: A ja uważam, że jak ktoś mówi, że 15% to sportowa sylwetka to po prostu jest ulany i ciężko mu utrzymać niższy BF i stąd szuka usprawiedliwienia ;) Trzymanie Bfa przy którym masz widoczne żyły i jakąś separację, prążki to nie jest jakiś wyczyn, ani nie powoduje, że będziesz non stop chodził głodny i w-------y. Po prostu masz wyższy BF bo hedonizm wygrywa z siłą woli i wolisz hedonistycznie
@In_thrust_we_trust: No tak od kwestii obiektywnych płynnie przejdźmy do subiektywnych i zarzućmy oponentowi, że mówi komuś jak ma wyglądać xD A potem sami mówmy co nam się podoba a co nie.
Kolejny argument postawiłeś wobec wymyślonego przez siebie problemu, którego ja nie napisałem. Więc przeczytaj jeszcze raz i odnieś się do tego co napisałem.
Im niższy i znów próbujesz operować na skrajnościach, o których ja pisałem. Nawet nie podałem konkretnej
@Inozythol: @In_thrust_we_trust tylko to rzekome ulaństwo zależy w jakich kategoriach się rozpatruje. Wiadomo, że w kontekście kulturystyki 15% będzie dość sporo nawet na offseason, bo nie ma tak widocznej separacji i żył - ale zarówno definicję, żyły i widoczne mięśnie brzucha u predysponownych jednostek jak najbardziej można spotkać. U biegaczy czy kolarzy też wydaje się to ulaństwo, bo jednak efektywniej jest napędzać mniejszą masę ciała. Tylko dla kontrastu wielu
Wiadomo, że w kontekście kulturystyki 15% będzie dość sporo
No zgadza się, ale my nie rozmawialiśmy w kontekście kulturystyki, tylko po prostu w kontekście życiowym. I typ otwarcie twierdzi że 15% bf to jest ulanstwo xD
Jak dla mnie to już podpada pod zaburzenia postrzegania ciała i się nadaje na jakieś leczenie ¯\(ツ)/¯
Przecież to Ty przyjąłeś kwestie subiektywne - widoczność żył xD Nie padł żaden obiektywny argument z Twojej strony, po prostu stwierdziłeś że 15% to ulaństwo i że nie widać
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#trening #silownia #dieta #gym #silownia #silka #mikrokoksy #mirkokoksy #pytanie #zdrowie
@kennyskrrt: szukasz nieistniejącej rzeczy xD
@kennyskrrt: Lustro, mierzenie obwodów i porównywanie ze starymi pomiarami. Co za różnica czy magiczna waga pokaże ci 17 czy 18%, liczy się tylko aspekt wizualny
Trzymanie Bfa przy którym masz widoczne żyły i jakąś separację, prążki to nie jest jakiś wyczyn, ani nie powoduje, że będziesz non stop chodził głodny i w-------y. Po prostu masz wyższy BF bo hedonizm wygrywa z siłą woli i wolisz hedonistycznie
Ale po co mają być widoczne żyły? xD
Tobie sie to podoba i spoko, ale czemu akurat widoczność żył uznałeś za kryterium nie-ulaństwa? Bzdura
Kolejny argument postawiłeś wobec wymyślonego przez siebie problemu, którego ja nie napisałem. Więc przeczytaj jeszcze raz i odnieś się do tego co napisałem.
Im niższy i znów próbujesz operować na skrajnościach, o których ja pisałem. Nawet nie podałem konkretnej
No zgadza się, ale my nie rozmawialiśmy w kontekście kulturystyki, tylko po prostu w kontekście życiowym. I typ otwarcie twierdzi że 15% bf to jest ulanstwo xD
Jak dla mnie to już podpada pod zaburzenia postrzegania ciała i się nadaje na jakieś leczenie ¯\(ツ)/¯
Przecież to Ty przyjąłeś kwestie subiektywne - widoczność żył xD
Nie padł żaden obiektywny argument z Twojej strony, po prostu stwierdziłeś że 15% to ulaństwo i że nie widać
BO K---A PRZY OK 10% WIDAĆ ŻYŁY