Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza #studbaza #java #javascript #frontend
źródło: natura
PobierzSporo osób zaczyna zuważać, że IT rządzi się często tymi prawami (zachęcam do zapoznania się z pojęciem Habitusa Pierre'a Bourdieu)
I Oskarki z wyglądem, dobrym soft skills i MBA po uniwerku wojewódzkim zarabiają kasę której programista nigdy nie
@gieldowySyzyf: W IT jest jednak trochę inaczej po tam brygadzista nie zna się na swojej robocie i ogarnianie wszystkiego zwala na programistów.
@gieldowySyzyf: Nawet przyjmijmy na potrzeby dyskusji, że mniejszą. To i tak są w wygranej pozycji. Mają umowę o pracę, benefity z tym związane. W czasie studiów na europeistyce imprezowali, chodzili na festiwale, jeździli na wycieczki, obracali Juleczki po kiblach, a kamilek w tym czasie zakuwał matematykę dyskretną do 3:00
@KundelekPaniMagdaleny:
Domyśleć to nie. Prędzej domyślić.