Aktywne Wpisy
schwarzstork +22
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +87
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

ty no mordo ale wiekszosc wegan jest weganami ze wzgledow moralnych, a nie dlatego, ze im mieso nie smakuje xD
oni nie chca wspierac przemyslu hodowania zwierzat (czesto w fatalnych warunkach) tylko po to zeby je ubic i zjesc, wiec to czy na ich imprezie oni zjedza
Jeśli się robi imprezę dla rodziny z okazji chrztu dziecka to należy im dać takie jedzenie jakie im smakuje. Jeżeli organizatorzy imprezy aż tak mocno chcieli wprowadzać swoją ideologię to mogli zaproponować tradycyjne wegetariańskie jedzenie, czyli:
- leniwe pierogi
- naleśniki
-
Wegetarianie nie jedzą mięsa
Mięsożercy jedzą mięso, ale nie tylko mięso.
Logiczne, że jak chcesz zrobić coś, co zjedzą wszyscy, to robisz wtedy bez mięsa. Wy tak udajecie głupich, czy serio uważacie, że mięso musi być w każdym posiłku bo inaczej umrzesz z niedożywienia?
co nie zmienia faktu, że ja kalafiora uwielbiam
Więc zgodnie z moimi własnymi przekonaniami, jak by mnie ktoś zaprosił na obiad i podał kalafiora jako główne danie, pewnie zjadł bym ile dam radę (pewnie i całość jak by było zjadliwe) podziękował i nie prosił o dokładkę.
Ale komentarze jak op przytoczył to