Aktywne Wpisy

MajaEris +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna po roku związku oznajmiła, że będzie chciała mieć dzieci, na początku nie chciała czyli klasyka, jest kochana i to ona widać bardziej mnie kocha niż ja ją, problem w tym, że ja mam 25 lat na karku i nie mam zamiaru babrać się w pieluchach. Chce podróżować, eksplorować życie, nie stać mnie na dziecko, ona sama skończyła studia i zaczęła coś kolejnego, i tak naprawdę nie ma poważnej roboty. No

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
PobierzKiedyś na Mazurach mieszkał razem z jakąś młoda blondynka 10/10 domek obok. Pewnego wieczoru przydarzyła się
w ich domku awaria prądu. Zaprosiłem ich do siebie.
Spoko gościu przy winku opowiadał o szalonych latach 2000 jak z ojcem chrzestnym jego dzieci który świetnie przewidywał wyniki dorobił się nie małej fortuny na obstawianiu meczy piłkarskich. Chodzący człowiek anegdota.
Wszyscy.
Hołowczyc - znajomy twierdził, że popisuje się kasą, zarozumiały przy bliższym kontakcie - ale "przelotnie" bardzo sympatyczny, zdjęcie zrobi, pogada normalnie. Znajomy mógł być o jego sukces zazdrosny po prostu.
Anna Maria Wesołowska - mega sympatyczna pani z sercem na dłoni.
@KaktusyNatural: tak
Justyna Kowalczyk: Bardzo miła i... nieśmiała.
Kuba Wojewódzki: widywałem go na Helu. Nie przypomina siebie z TV. Jaskrawo ubrany ale grzeczny i również sprawiajacy wrażenie nieśmiałego.
@AnonimowyBukograjek: tak, bo to ja wyleciałem, że bym komuś chciał w--------ć, bo wnosi meble. XD Jak ktoś lubi być traktowany jak szmata, to go zeszmacę. Typ dostał incydentu kałowego, bo jest fanem Dariuszka. Zwykły robak, poznał swoje miejsce po prostu
Złoto nie człowiek.
Jeden z najfajniejszych ludzi ten kolega.
Tomasz Kopyra - spotkany w tym roku na WFDP, na luzie, może lekko wstawiony - poprosiłem o autograf [miałem jego książkę], dostałem długą dedykację + selfie. Pogadaliśmy dłuższą chwilę, głównie na temat grodziskiego bo tylko ten styl w sobotę degustował [współtwórca modern grodziskiego z pinty]. Na żywo większy niż na filmach, miło wspominam.
Edyta Górniak - spotkanie w Grand Hotelu w Sopocie w weekend festiwalu muzycznego. Rozmawiała w lobby przez telefon i miała słuchawki w uszach, których nie zauważyłem ze względu na jej długie włosy. Po dokończonej rozmowie wróciła do mnie i porozmawiałem z nią chwilę. Powiedziałem prawdę, że moja mama jest wielką fanką jej talentu muzycznego i czy zrobiłaby mi tą przyjemność i napisała coś dla
Znałem kuzyna (kolega taty) Janiny Ochojskiej w sumie to nie celebrytka, ale poniekąd osoba publiczna. Gość wiele o niej opowiadał. Więc wszystko co napiszę to tylko jego obraz.
Będzie krótko.
Jak twierdził baba cholernie