Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Raz spotkałem Roberta Lewandowskiego na grillu u znajomych rodziców, jeszcze wtedy grał w zniczu, był bardzo ok, kto by pomyślał, że wcinało się wtedy kiełbasę z jednym z aktualnie najlepszych piłkarzy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: wiele lat temu spotkałam jego ojca Zygmunta. To było w czasach jak był na fali programu idź na całość. Przyjechał prywatnie do zamku w Czersku, tam był jakiś festyn wtedy. No i było też stoisko z grillem do którego była mega kolejka, jak to na takich festynach. I Zygmunt na chama wepchał się na pierwsze miejsce tej kolejki jakby mu się to należało bo przecież jest sławny, bez przepraszam,
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Krzysztof Stanowski
Kiedyś na Mazurach mieszkał razem z jakąś młoda blondynka 10/10 domek obok. Pewnego wieczoru przydarzyła się
w ich domku awaria prądu. Zaprosiłem ich do siebie.
Spoko gościu przy winku opowiadał o szalonych latach 2000 jak z ojcem chrzestnym jego dzieci który świetnie przewidywał wyniki dorobił się nie małej fortuny na obstawianiu meczy piłkarskich. Chodzący człowiek anegdota.
  • Odpowiedz
Zespół mrozu - buce.
Wszyscy.
Hołowczyc - znajomy twierdził, że popisuje się kasą, zarozumiały przy bliższym kontakcie - ale "przelotnie" bardzo sympatyczny, zdjęcie zrobi, pogada normalnie. Znajomy mógł być o jego sukces zazdrosny po prostu.
Anna Maria Wesołowska - mega sympatyczna pani z sercem na dłoni.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Sambor Czarnota - wyrywałem chwasty u babci na wsi i zatrzymał się spytać o drogę bo pomylił adres. Sympatyczny i normalny, ale mu nie pomogłem, bo nie znam okolic a nie ma tam zasięgu. Za to jego partnerka Marta Dąbrowska wysiadła na faja i wsiadła bez jakiegokolwiek słowa.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
Justyna Kowalczyk: Bardzo miła i... nieśmiała.
Kuba Wojewódzki: widywałem go na Helu. Nie przypomina siebie z TV. Jaskrawo ubrany ale grzeczny i również sprawiajacy wrażenie nieśmiałego.
  • Odpowiedz
Ależ z ciebie burak.

@AnonimowyBukograjek: tak, bo to ja wyleciałem, że bym komuś chciał w--------ć, bo wnosi meble. XD Jak ktoś lubi być traktowany jak szmata, to go zeszmacę. Typ dostał incydentu kałowego, bo jest fanem Dariuszka. Zwykły robak, poznał swoje miejsce po prostu
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Chajzer to w ogóle jest abominacja. Przez lata uchodził za stereotypowego lewaka, za taką męską wersję julki (chłop nawet korzysta z usług jakiejś szamanki czym się chwalił przed swoją niedoszłą walką na FAME MMA xDDD), a z drugiej strony po wyborach zaczął lizać dupę Nawrockiemu i jego dzieciakowi xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Dużo nie wniosę ale przeczytałem cały wątek i ta osoba pojawiła się tylko raz.

Tomasz Kopyra - spotkany w tym roku na WFDP, na luzie, może lekko wstawiony - poprosiłem o autograf [miałem jego książkę], dostałem długą dedykację + selfie. Pogadaliśmy dłuższą chwilę, głównie na temat grodziskiego bo tylko ten styl w sobotę degustował [współtwórca modern grodziskiego z pinty]. Na żywo większy niż na filmach, miło wspominam.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Z mojej strony miałem następujące interakcje:

Edyta Górniak - spotkanie w Grand Hotelu w Sopocie w weekend festiwalu muzycznego. Rozmawiała w lobby przez telefon i miała słuchawki w uszach, których nie zauważyłem ze względu na jej długie włosy. Po dokończonej rozmowie wróciła do mnie i porozmawiałem z nią chwilę. Powiedziałem prawdę, że moja mama jest wielką fanką jej talentu muzycznego i czy zrobiłaby mi tą przyjemność i napisała coś dla
  • Odpowiedz
Osobiście nie miałem z nikim takim kontaktu choć wielu widywałem dość blisko, służbowo i bardziej kameralnie w sumie do wielu mógłbym nawet zgadać, ale jakoś tak olewka, no nie ważne, nie czułem takiej potrzeby i tak to zostawmy.

Znałem kuzyna (kolega taty) Janiny Ochojskiej w sumie to nie celebrytka, ale poniekąd osoba publiczna. Gość wiele o niej opowiadał. Więc wszystko co napiszę to tylko jego obraz.
Będzie krótko.
Jak twierdził baba cholernie
  • Odpowiedz