Aktywne Wpisy

Iudex +106
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +245
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

![[Wideo] Motocyklista wjechał prosto w pieszego pomimo dożywotniego zakazu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/42fe429295ffc869d358a9a19a3b7db68d5a4e45960b7da0dcd46232a4c05a0a,q80.png)
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
PobierzSpotkałem też Palikota w zeszłym roku lecąc na Maderę, to chyba było akurat wtedy gdy
@Mikka: pewnie stąd, że jest nietykalny. Za te wszystkie krzywe teksty które wypowiedział czy napisał w swojej książce, to w swoim "centrolewicowym" środowisku każdy inny człowiek byłby całkowicie spalony i okrzyknięty faszystą i gwałcicielem. A on dalej tam bryluje.
Pewnego dnia zobaczyłem go jak jadł hamburgera w jednym z warszawskich maków. Wyrwałem kartkę z zeszytu i podszedłem do niego. Dukając poprosiłem o autograf, a on odwrócił się, popatrzył na mnie i żując bułkę odpowiedział tylko: "a weś s--------j".
Miuosh - Strasznie chamski i bucowaty człowiek
Anna Guzik - Miła i sympatyczna kobieta, choć wydawała się być trochę speszona, gdy ją rozpoznałem
Ewa Minge - Spotkałem ją jakieś 10 lat temu w jednym ze śląskich centrów handlowych. Spojrzeliśmy na siebie, uśmiechnęła się do mnie i życzyła miłego dnia
Borys Budka - Spotkałem go dwa razy w życiu, zawsze kulturalny i uśmiechnięty
10 lat temu pracując w hotelu w centrum Wrocławia zameldowałem p. Zbigniewa Wodeckiego.
Podczas zameldowania poprosił kolegę portiera o papierosa.
Dzień później po wyjeździe dzwoni do mnie na recepcję żebym podał mu numer do portiera bo mu przykro bo bardzo mu pomógł a on zapomniał się odwdzięczyć.
Kolega dostał za tego szluga kilka stów napiwku :)
Miał człowiek gest.
Cejrowski - podobnie. bo jemu się należy
Wiśniewski Michał za to spoko ziomek, rozmowny, lubiący gadżety i ogarnięty w technologii