Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: Spotkałem młodego Chajzera kiedyś podczas lotu do Turcji, zachowywał się mega głośno i tak stereotypowo, ale ogólnie dla ludzi był całkiem miły, robił sobie fotki itp. Non stop na komórce, jak wlecieliśmy w strefę powietrzną Turcji to dosłownie 3 minuty później mega głośno pożalił się że już dostał rachunek na 300zł za internet XD
Spotkałem też Palikota w zeszłym roku lecąc na Maderę, to chyba było akurat wtedy gdy
  • Odpowiedz
Nie czaje skąd ludzie wyrabiają sobie taką opinię o Wojewódzkim i skąd ogólnie jest taka niechęć do jego osoby

@Mikka: pewnie stąd, że jest nietykalny. Za te wszystkie krzywe teksty które wypowiedział czy napisał w swojej książce, to w swoim "centrolewicowym" środowisku każdy inny człowiek byłby całkowicie spalony i okrzyknięty faszystą i gwałcicielem. A on dalej tam bryluje.
  • Odpowiedz
Perkusista zespołu Enej (chyba to był perkusista), kolezanka mojego kupla poszła do nich po koncercie a on ja wyruchał, i nie jest to fake, tylko wiem ze tak było. Wiec chyba jest miłym czlowiekiem :)
  • Odpowiedz
Pamiętam jak liceum byłem wielkim fanem Jarka Jakimowicza. Oglądałem młode wilki chyba ze sto razy. Cały pokój miałem w jego plakatach. Chciałem być taki jak on, wyglądać jak on i mówić jak on.

Pewnego dnia zobaczyłem go jak jadł hamburgera w jednym z warszawskich maków. Wyrwałem kartkę z zeszytu i podszedłem do niego. Dukając poprosiłem o autograf, a on odwrócił się, popatrzył na mnie i żując bułkę odpowiedział tylko: "a weś s--------j".
  • Odpowiedz
Ostatnio spotkałem dwóch: pan Jan Frycz i pan Krzysztof Materna. Z obydwoma panami pogadałem chwilę. Powiem jedno: obydwaj zajebiści ludzie, pełna kultura, potężne poczucie humoru, autoironia i normalne zachowanie. ZERO jakiejś wyniosłości i dziwnych zachowań. Normalni ludzie, z tym, że pan Materna jest dużo starszy niż się spodziewałem. Człowiek czasem ma nieaktualne wyobrażenie o ludziach z TV...jednak czas zap....ala :( Zdrówka jak nadłużej.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
Miuosh - Strasznie chamski i bucowaty człowiek
Anna Guzik - Miła i sympatyczna kobieta, choć wydawała się być trochę speszona, gdy ją rozpoznałem
Ewa Minge - Spotkałem ją jakieś 10 lat temu w jednym ze śląskich centrów handlowych. Spojrzeliśmy na siebie, uśmiechnęła się do mnie i życzyła miłego dnia
Borys Budka - Spotkałem go dwa razy w życiu, zawsze kulturalny i uśmiechnięty
  • Odpowiedz
Michał Wiśniewski. Znajomy pracował jako ochroniarz przy wjeździe do Opery Leśnej w Sopocie. Opowiadał, że Michał grał tam koncert i że to serio spoko facet. Przyszedł do stróżówki, pogadał z ekipą, poczęstował ich jakimś cateringowym jedzeniem. Bardzo miłe wrażenie po sobie pozostawił.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
10 lat temu pracując w hotelu w centrum Wrocławia zameldowałem p. Zbigniewa Wodeckiego.
Podczas zameldowania poprosił kolegę portiera o papierosa.
Dzień później po wyjeździe dzwoni do mnie na recepcję żebym podał mu numer do portiera bo mu przykro bo bardzo mu pomógł a on zapomniał się odwdzięczyć.
Kolega dostał za tego szluga kilka stów napiwku :)
Miał człowiek gest.
  • Odpowiedz
Nie z Polski i nie osobiste doświadczenie, ale kiedyś moja znajoma robiła przy obsłudze koncertu Korn. Podobno cały zespół miał swoją garderobę i byli w porządku, jedynie frontman miał zupełnie osobną garderobę tylko dla siebie, w ogóle z niej nie wychodził, był gburowaty i z nikim nie miał ochoty gadać. Potem wszyscy razem jako zespół wyszli na scenę i dali show. Trochę to smutne.
  • Odpowiedz
Kukiz Paweł - roszczeniowy burak traktujący z góry
Cejrowski - podobnie. bo jemu się należy
Wiśniewski Michał za to spoko ziomek, rozmowny, lubiący gadżety i ogarnięty w technologii
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Michał Pol -mega sympatyczny człowiek tak samo na żywo jak i na YT. Spotkany kiedyś na stacji benzynowej na Woronicza obok TVP. Zagadałem do niego po tym jak zatankował i to była bardzo miła pogawędka o bieżących wydarzeniach piłkarskich.
  • Odpowiedz
Tego gościa z watahy głównego bohatera. Spotkałem go na fajce ale jestem tak ujowy w small talk że to była taka krindzowa rozmowa że nawet jej nie przytoczę XD
  • Odpowiedz