Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888:
Tomasz Adamek, prywatnie przygłup. Za młodu lał się z wszystkimi lokalnymi ochroniarzami na imprezach, ale wiadomo, bozia pomoże mu w każdym problemie.

Przemysław Klima - no i tu odnoszę wrażenie, że koledze o------o od sławy i pieniądzy. Niby stara się być wyluzowany, ale czuć taki vibe sebusia.
  • Odpowiedz
  • 1070
@Lolenson1888 Katarzyna Figura - spotkana wraz z jej grupą znajomych w restauracji sushi w Gdyni.

Darli p---e na cały lokal, stali nad stolikami innych ludzi, bo musieli się witać całuskami i potem ględzić przez 15 minut zamiast posadzić d--y. Śmiech na całą sale non stop, banda świniopasów ubranych w jedwabie
  • Odpowiedz
  • 392
@Lolenson1888: Natasza Urbańska - spotkana w hotelu. Sama zagadała (ze stolika) bo z synkiem chodziłem po restauracji. Mega sympatyczna, gadaliśmy jeszcze kilka razy przy okazji hotelowego śniadania czy wieczornej kolacji (to był bardzo malutki hotel). Nie chcąc wyjść na crindża nie poruszałem zupełnie tematów zawodowych. W pewnym momencie sama powiedziała (bo coś o pracy gadaliśmy) że "no ja tam w jakichś serialach w telewizji czasem gram". Ewidentnie myślała, że nie
  • Odpowiedz
@Lolenson1888
Ja prywatnie nie, ale bliscy i znajomi tak:
Łukasz Nowicki - jak pracowałem w Carrefourze to widziałem go z widzenia tylko, ale koleżanki z pracy mówiły, że mega sympatyczny. Tak samo czasami przychodziła Joanna Lazer (wokalistka Red Lips) i jedna kasjerka jej powiedziała, że skądś ją kojarzy, a ona się śmiała, że sporo osób jej to mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z kolei moja siostra jak
  • Odpowiedz
  • 160
kolei moja siostra jak robiła w kawiarni to obsługiwała raz Monikę Olejnik. Wścibska baba z wybujałym ego

@yourgrandma: nie bronię Olejnik, bo pewnie taka właśnie jest, ale podasz przykład wścibskiego zachowania klienta w kawiarni? xD
  • Odpowiedz
@Ogau Nie pamiętam już dokładnie, musiałbym spytać się siostry, ale było coś, że p------------a się o byle g---o, że za wolno, że kawa nie smakuje, że z kierownikiem chce rozmawiać, pewnie coś takiego.
  • Odpowiedz
  • 308
@Lolenson1888 Artur Barciś - spotkałem go w hotelu w Katowicach, w kilka osób oglądaliśmy mecz siatkówki, to był jakiś finał. Niesamowicie przeżywał mecz. Po meczu miałem okazję pogadać z nim z godzinę czy dwie - bardzo miły i przyjemny człowiek.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
Czasami mi się zdarza jeździć jako organizator festiwali hiphopowych, więc tylko do takich artystów mogę się odnieść.
Chłopaki i składy ze starej gwardii jak Liroy, Peja, Hemp Gru, Paktofonika, Abradab, Sokół, Tede, Eldo - bardzo spoko chłopaki, widać zmęczenie materiału i zajazd na twarzy, ale nie mają problemu z poprowadzeniem small talku czy ustawieniem się do wspólnego zdjęcia.
Najmilej wspominaj Liroya, ma się wrażenie, że zna się go całe
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: za czasów pracy na eventach, co mocno rzuciło mi się w oczy:

Justyna Steczkowska - bardzo sympatyczna kobieta. Zero gwiazdorstwa, bardzo uprzejma, świetna współpraca. Profesjonalistka.

Rafał Maserak - przygłupi ale miły. Sprawiał wrażenie kompletnie nieprzygotowanego pod swój występ. Biegał i chaotycznie weryfikował swoją listę "to do". 5 minut przed występem, szukał kogoś kto zgra mu muzykę na pendrive'a
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
Andrzej Dragan - miły, sympatyczny skromny człowiek, z którym można o wszystkim porozmawiać
Tomasz Rożek - miły, sympatyczny skromny człowiek, który mało rozmawia, a więcej tłumaczy i prowadzi monologi
Prowadzący Rzecz Technologiczną Z radia 357 - Jak w radio tak I w życiu
Śp Zbigniew Wodecki - Bardzo miły, ciepły człowiek, nie ocenia, zamienil słowo z każdym
Milla Jovovich - spotkana Na ulicy udaje że to nie ona, dałem
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
PASCAL Brodnicki - naprawdę spoko gościu, opowiedział trochę o życiu prywatnym ciężkiej młodości

chłopaki z KOMODO i NOWATOR naprawde spoko ludzie, można pogadać, pożartować, nie wywyższają się jak co niektórzy.
  • Odpowiedz
  • 259
@Lolenson1888 Strach mieć zły dzień albo się nie uśmiechnąć właściwie, bo w internecie zjadą i na podstawie jednej połanonimowej relacji obsobaczą z góry na dół.
  • Odpowiedz