Aktywne Wpisy

ValandilNW +286
Guadalajara +75
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
PobierzTomasz Adamek, prywatnie przygłup. Za młodu lał się z wszystkimi lokalnymi ochroniarzami na imprezach, ale wiadomo, bozia pomoże mu w każdym problemie.
Przemysław Klima - no i tu odnoszę wrażenie, że koledze o------o od sławy i pieniądzy. Niby stara się być wyluzowany, ale czuć taki vibe sebusia.
@BillieJane: pamiętam jak jeszcze jeździł na moto na kiełbę z niebieskiej nyski w Krakowie( ͡° ͜ʖ ͡°) fajny gość
@BillieJane: ja mam odmienne doświadczenie, se 2-3 lata temu był na firmowej imprezie i wydawał mi się mega gburowaty
Darli p---e na cały lokal, stali nad stolikami innych ludzi, bo musieli się witać całuskami i potem ględzić przez 15 minut zamiast posadzić d--y. Śmiech na całą sale non stop, banda świniopasów ubranych w jedwabie
Ja prywatnie nie, ale bliscy i znajomi tak:
Łukasz Nowicki - jak pracowałem w Carrefourze to widziałem go z widzenia tylko, ale koleżanki z pracy mówiły, że mega sympatyczny. Tak samo czasami przychodziła Joanna Lazer (wokalistka Red Lips) i jedna kasjerka jej powiedziała, że skądś ją kojarzy, a ona się śmiała, że sporo osób jej to mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z kolei moja siostra jak
@yourgrandma: nie bronię Olejnik, bo pewnie taka właśnie jest, ale podasz przykład wścibskiego zachowania klienta w kawiarni? xD
Czasami mi się zdarza jeździć jako organizator festiwali hiphopowych, więc tylko do takich artystów mogę się odnieść.
Chłopaki i składy ze starej gwardii jak Liroy, Peja, Hemp Gru, Paktofonika, Abradab, Sokół, Tede, Eldo - bardzo spoko chłopaki, widać zmęczenie materiału i zajazd na twarzy, ale nie mają problemu z poprowadzeniem small talku czy ustawieniem się do wspólnego zdjęcia.
Najmilej wspominaj Liroya, ma się wrażenie, że zna się go całe
Justyna Steczkowska - bardzo sympatyczna kobieta. Zero gwiazdorstwa, bardzo uprzejma, świetna współpraca. Profesjonalistka.
Rafał Maserak - przygłupi ale miły. Sprawiał wrażenie kompletnie nieprzygotowanego pod swój występ. Biegał i chaotycznie weryfikował swoją listę "to do". 5 minut przed występem, szukał kogoś kto zgra mu muzykę na pendrive'a
Andrzej Dragan - miły, sympatyczny skromny człowiek, z którym można o wszystkim porozmawiać
Tomasz Rożek - miły, sympatyczny skromny człowiek, który mało rozmawia, a więcej tłumaczy i prowadzi monologi
Prowadzący Rzecz Technologiczną Z radia 357 - Jak w radio tak I w życiu
Śp Zbigniew Wodecki - Bardzo miły, ciepły człowiek, nie ocenia, zamienil słowo z każdym
Milla Jovovich - spotkana Na ulicy udaje że to nie ona, dałem
PASCAL Brodnicki - naprawdę spoko gościu, opowiedział trochę o życiu prywatnym ciężkiej młodości
chłopaki z KOMODO i NOWATOR naprawde spoko ludzie, można pogadać, pożartować, nie wywyższają się jak co niektórzy.