Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha aż mi przypomniałaś. W tramwaju na przykład. Dwa razy trafiłam na Hannę Bieluszko, coś kojarzę, że w m jak miłość grała wkurzającą babę i na żywo też jakaś taka bez piątej klepki
  • Odpowiedz
Gdy byłem dzieckiem, z ojcem do sklepu HIT w Gdyni jechaliśmy po zakupy. Zobaczyłem tam w oddali, przy warzywach, jednego z aktorów z Ballady w Kopydłowie. To był taki niby teatr, czy też serial obyczajowo-komediowy (a może kabaret?) nagrywany razem z publicznością. Oglądałem to jako dzieciak, wiec wydaje mi się, że leciało to jakoś w ciągu dnia, a nie wieczorową porą.
No i widzę tego aktora z wózkiem w tym sklepie i
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: peja i jego przydupasow dwoch. jechalem z nimi w autobusie po plycie lotniska (wroclaw-eindhoven). bylo ciasno, oni nie posciagali plecakow i co chwile przyje*ali komus plecakiem. jakas baba zwrocila im uwage to sie zaczeli zachowywac jak krolowie ktorzy zaraz wezwa cala armie i kazdy komu nie podoba sie napier*alanie plecakiem zostanie zabity. straszne buraki. sam peja to jest smiech na sali bez sterydow, gosc jest autentycznie malusienki. moze jeszcze
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 czy ta prywatna klinika nazywa sie na Kr... ? Moja koleżanka pracuje w jednej i duzo mi opowiada o gościach z telewizji... jacy są dla ludzi. Chujzer tez jest klientem i jeszcze nie slyszalem o nim dobrego słowa... za to mój przyjaciel kumuluje się z Makłowiczem (jest jednym z najlepszych szefów kuchni w Polsce i bardzo dobrze sie o nim wypowiada)... za to on nie trawi gesllerowej i ona jego,
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 Artur Barciś - nadęty buc z wybujałym ego, zerowym dystansem, bardzo przewrażliwiony na punkcie własnej osoby. Ostatnio to jemu chyba dekiel kanalizacyjny za mocno przydzwonił w czerep(ach) bo wspiera terrorystów z ostatniego pokolenia

Robert Burnejka - lata temu miałem okazje spotkać go na Agro Show w Bednarach. Naprawde spoko gość
  • Odpowiedz
w siedzibie polsatu przemykał korytarzem jak ktoś spytał o zdjęcie to powiedział że nie ma czasu, robił wszystko byle tylko uniknąć jakiejkolwiek interakcji z ludźmi którzy chcieli zamienić słowo albo się po prostu przywitać xD

@BananowyKrol: akurat w pracy tez mnie ludzie w-------a, a po za tym jestem miły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sanah - kiedyś ze znajomymi po jakichś juwenaliach spotkaliśmy ją na kebsie, sama zagadała, pośmieszkowaliśmy trochę, normalna dziewczyna
Mery Spolsky - podobnie jak sanah bardzo pozytywna
Abstra (jeszcze z czasów kiedy Pasut nie ćpał xD) - mieliśmy wspólnych znajomych, największym bucem był zawsze czarek który wiecznie musiał się chwalić ile to zarobili nawet jak nikt nie pytał, ogólnie to z tamtych czasów znam osobiście chyba połowę polskiego yt

Julia Wieniawa - poznaliśmy się
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: na stację na której pracuję zawitała Elżbieta Jaworowicz w trakcie jazdy między nagrywkami, wzięła sobie kawę czy tam herbatę, kupiła gazetkę i siedziała z ludźmi ze swojej ekipy i rozmawiali o jakichś nowych odcinkach. Bardzo uprzejma, jeszcze pochwaliła załogę stacji że czysto jest i to nie takie oczywiste na stacjach benzynowych xd
  • Odpowiedz