Aktywne Wpisy

Ciemny009 +100
Po dwóch tygodniach pracy w korpo dojrzewam w końcu do tego pomimo ogromnego dysonansu poznawczego że zostałem oszukany i całe życie próbowano mi wmówić że korpo to najlepsza co może się w życiu zdarzyć, czyli fajna praca za biureczkiem, kawka, ploteczki a pracownicy fizyczni to j----e tępaki. Typowe( UCZ SIĘ BO SKOŃCZYSZ JAK TEN PAN ŚMIECIARZ). Tymczasem stara ruro z polskiego ten Pan który pracuje jako śmieciarz zarabia dwa razy więcej od

greedy_critic +138
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz@TibetanPlato: Śląski festiwal nauki. Gdzieś pół kwadransa pogadaliśmy, bo szedł do hotelu się wyspać. Jak na kogoś kto 48 godzin był na nogach to bardzo rozmowny I miły xD
No i widzę tego aktora z wózkiem w tym sklepie i
Piotr Wawrzecki - totalnie wyluzowany gość, wpadał do sklepu gdzie pracowałem kilka razy, pogadał o pierdołach, pośmiał się, zero jakiejś napinki.
@kszyhoop: akurat w to nigdy Ci nie uwierzę.
Robert Burnejka - lata temu miałem okazje spotkać go na Agro Show w Bednarach. Naprawde spoko gość
@BananowyKrol: akurat w pracy tez mnie ludzie w-------a, a po za tym jestem miły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Mery Spolsky - podobnie jak sanah bardzo pozytywna
Abstra (jeszcze z czasów kiedy Pasut nie ćpał xD) - mieliśmy wspólnych znajomych, największym bucem był zawsze czarek który wiecznie musiał się chwalić ile to zarobili nawet jak nikt nie pytał, ogólnie to z tamtych czasów znam osobiście chyba połowę polskiego yt
Julia Wieniawa - poznaliśmy się
Komentarz usunięty przez autora