Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888
-Kukiz w jakimś 2000 roku obsługiwałem koncert (catering) wtedy spoko gość, cierpliwie rozdawał autografy i gadka-szmatka
-Edyta Olszówka - mega sympatyczna, mieszkałem na tym samym osiedlu co ona i zazębiałem się z nią podczas wyprowadzania psów, gadaliśmy o pierdołach ale nie o jej aktorstwie, przedstawiła się nawet
-byłem koło 2010 na weselu kumpeli której sąsiadem jest Dziędziel i był zaproszony, tańcował, pozował do fot pod koniec imprezy, i tak widać
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Adam Małysz - spotkałem go w Budapeszcie jak robił zdjęcie swojej żonie na tle parlamentu. Powiedziałem "o Iza Małysz" on się odwrócił i powiedziałem "o Adam Małysz". Zapytałem, "można zdjęcie?". Adam odparł "może, nie?". Byłem z grupka więc myślał zapewne, że z 10min nie jego. Odpowiedziałem, że rozumiem i tak byłem ucieszony. Jak odchodziliśmy powiedział, że Iza nam zrobi. Stanęliśmy do zdjęcia, zagadał czy oglądaliśmy skoki wczoraj. Zapytał co
  • Odpowiedz
byłem technicznym na koncertach kilka latw trakcie studiów.
- Rogucki za czasów Comy - gwiazdor yebany; tak niesympatyczny że głowa mała
- Rojek z myslovitz - gwiazdor y#$any
- Grabarz ze Strachów na Lachy - j.w
- Całe Lady Pank - jw.
- Kombii - jw.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Spotkałem też kiedyś Ostrego jak pracowałem na innej stacji. Mega spoko ziomek, akurat sobie mecz oglądałem na telefonie, już nie pamiętam jaki i Ostry zapytał każualowo jaki wynik, pogadaliśmy, pośmialiśmy i dopiero po tym jak fakturę brał to ogarnąłem ze to był OSTR.
  • Odpowiedz
Michał Wiśniewski - (ok dwa lata temu, więc już po "upadku") bardzo wyluzowany, z dystansem do siebie, ogólnie sympatyczny. Byłem pod wrażeniem jego charyzmy podczas występu - niby już najlepsze lata ma za sobą, ale wszystkie babki szalały.
  • Odpowiedz
Thomas Edison, spoko koleś, kiedyś siedziałem po ciemku a on przyszedł coś tam pogadał pod nosem, potem postukał, pokręcił , podmuchał i wymyślił mi żarówkę, wkręciłem tylko w oprawkę i już miałem jasno a on złamanego grosza nie wziął. Siedzieliśmy potem jeszcze chwilę przy herbacie saga. ale nie gadalismy bo ja nie znam zagranicznych języków.
  • Odpowiedz
  • 3
@Lolenson1888
- Kazik - miło i fajnie, poznałem go krótko przed jego 40stka
- Maleńczuk - pajacowal, ale ok
- Grabaz - powiedział mi że nie grają piosnki Ulice jak stygmaty bo dla nich na koncercie to... Zbyt trudne,
- Habakuk. Robiłem z nimi wywiad i goście zaczęli jarać zioło.
- Korwin Mikke - zaprosiłem go na obiad i jadł pizzę najpierw jedząc wszystkie brzegi, udzielał też wskazówek na miejscu jak pić wino
  • Odpowiedz
Dorota zwana Dodą, no kiedyś na siłce nie poznałem :D bo taka nie koncertowa była - ale jak się już okazało co i kto to tak oceniając - normalna dziewczyna. Bez jeju kim ja nie jestem. No i ma forme trzeba przyznac.
  • Odpowiedz
Kiedyś szedłem w Londynie po Dulwich Village i z naprzeciwka szedł Jason Statham. On tam generalnie mieszka w okolicy. Zgłupiałem trochę i jak przechodził obok to kiwnąłem do niego głową i powiedziałem "Hi" a on odkiwnął, odpowiedział "Hi" i każdy poszedł dalej (ʘʘ) Fajnie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888
Grażyna Szapolowska - miło się rozmawiało, pośmialiśmy się, zrobiliśmy zdjęcie, sympatyczna pani

Izabela Krzan - ładna i miła dziewczyna - spotkana na meczu siatkówki

Kazimierz Górski - spotkany na gali biznesowej jakieś 20 lat temu jak byłem gówniarzem; ladnie kazał nam spieprzać xD
  • Odpowiedz
nie rozumiem po cholerę ludzie robią sobie zdjęcia z jakimiś celebrytami xD I co potem pokazujesz innym że stałeś 45 sekund obok kogoś znanego i podałeś mu rękę o ile nie okazał się gburem xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: tyle komentarzy, że już nikt nie przeczta, ale kiedyś byłem w hotelu z kadrą skoczków i nie wiedząc, że jedna restauracja jest tylko dla nich wbiłem tam na kolację czy obiad. Kamil Stoch z żoną i Pan Kurzajewski stanęli za mną w kolejce przy b szwedzkim stole, uśmiechnięci i czekający :) nie zagadałem, bo nie wypadalo mi przy jedzeniu. Jedliśmy stolik w stolik :) I jeszcze z kilkoma standuperami
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 z imprez firmowych z lat 1998-2004 ten od Wilków, słaby typ. Rodowicz dynamit babka, ten z Kombi też spoko. Nie były to do końca normalne sytuacje bo jednak najpierw grali do kotleta a potem imprezowali na tej samej sali. Zakładam więc, że ewentualne pokazanie prywatnego oblicza mogłoby rzutować na zlecenia w przyszłości
  • Odpowiedz