Aktywne Wpisy

MajaEris +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna po roku związku oznajmiła, że będzie chciała mieć dzieci, na początku nie chciała czyli klasyka, jest kochana i to ona widać bardziej mnie kocha niż ja ją, problem w tym, że ja mam 25 lat na karku i nie mam zamiaru babrać się w pieluchach. Chce podróżować, eksplorować życie, nie stać mnie na dziecko, ona sama skończyła studia i zaczęła coś kolejnego, i tak naprawdę nie ma poważnej roboty. No

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz-Kukiz w jakimś 2000 roku obsługiwałem koncert (catering) wtedy spoko gość, cierpliwie rozdawał autografy i gadka-szmatka
-Edyta Olszówka - mega sympatyczna, mieszkałem na tym samym osiedlu co ona i zazębiałem się z nią podczas wyprowadzania psów, gadaliśmy o pierdołach ale nie o jej aktorstwie, przedstawiła się nawet
-byłem koło 2010 na weselu kumpeli której sąsiadem jest Dziędziel i był zaproszony, tańcował, pozował do fot pod koniec imprezy, i tak widać
- Rogucki za czasów Comy - gwiazdor yebany; tak niesympatyczny że głowa mała
- Rojek z myslovitz - gwiazdor y#$any
- Grabarz ze Strachów na Lachy - j.w
- Całe Lady Pank - jw.
- Kombii - jw.
- Kazik - miło i fajnie, poznałem go krótko przed jego 40stka
- Maleńczuk - pajacowal, ale ok
- Grabaz - powiedział mi że nie grają piosnki Ulice jak stygmaty bo dla nich na koncercie to... Zbyt trudne,
- Habakuk. Robiłem z nimi wywiad i goście zaczęli jarać zioło.
- Korwin Mikke - zaprosiłem go na obiad i jadł pizzę najpierw jedząc wszystkie brzegi, udzielał też wskazówek na miejscu jak pić wino
Grażyna Szapolowska - miło się rozmawiało, pośmialiśmy się, zrobiliśmy zdjęcie, sympatyczna pani
Izabela Krzan - ładna i miła dziewczyna - spotkana na meczu siatkówki
Kazimierz Górski - spotkany na gali biznesowej jakieś 20 lat temu jak byłem gówniarzem; ladnie kazał nam spieprzać xD