Wpis z mikrobloga

wziac puste butelki idac na zakupy?

@tlenekciemiezcanu: XD jeździć X kilometrów ze śmieciami, wypalać paliwo, marnować czas chociaż podobno żyjemy w cywilizacji gdzie jeżdżą śmieciarki. Sama ekologia, oszczędność czasu.
  • Odpowiedz
@luxkms78: xDDDD Wylacz mozg, wlacz telewizje czy to tak w druga strone. Mam nadzieje, ze nie uzywac bankowosci, a januszex wyplaca Ci pensje w gotowce, a placisz w restauracjach, w ktorych widnieje napis "platnosc WYLACZNIE gotowka". Wywrotowiec vikopek mysli, ze zmieni swiat :)
  • Odpowiedz
a robiles juz test na autyzm? w czym to ma komukolwiek przeszkadzac, wziac puste butelki idac na zakupy?

@tlenekciemiezcanu: hmm nie wiem trzymanie nie zgnecionych butelek w mieszkaniu? i latanie z butelkami? nie kazdy pije dziennie 500ml plynu
  • Odpowiedz
W calej europie to smiga

@DominiCanes: w tych krajach Europy gdzie to jest można wymienić bon na gotówkę. Podchodzisz do kasy, dajesz bon i dają monety. A tu jakieś cuda, że tylko tego samego dnia obniży ci cenę zakupów i to tylko wybranych xF
  • Odpowiedz
@luxkms78: xDDDD Wylacz mozg, wlacz telewizje czy to tak w druga strone. Mam nadzieje, ze nie uzywac bankowosci, a januszex wyplaca Ci pensje w gotowce, a placisz w restauracjach, w ktorych widnieje napis "platnosc WYLACZNIE gotowka". Wywrotowiec vikopek mysli, ze zmieni swiat :)

@DominiCanes: Lewactwo w pełnej krasie, chce mi dyktować co mam robić, myśleć i zarządząć moimi własnymi pieniędzmi. Won!
  • Odpowiedz
@luxkms78: Bylem na liscie KNP, gdy sikales w pampersy przyjacielu :)
Nie, mam szczera nadzieje, ze to poprawi chociazby myslenie Was (wykopkow)/ Polakow i bedzie troszke czysciej. Wole zeby te pieniadze utopilo sie w zamian za 2/3 czolgi czy inne duperele jak kumoterstwo w polskim ministerstwie. Tyle w temacie. W zyciu nie bylem kojarzony z lewa stronoa i nie bede. Chce wylacznie byc kojarzony z Panem Bogiem :)
  • Odpowiedz
A my małpy, że wszyscy inni potrafią to ogarnąć a my nie i wieczne problemy?

@To_ja_moze_pozamiatam: ale jakie problemy wieczne mamy? co mamy ogarniac? latanie z pustymi butelkami do sklepu to jakis wyznaczkik sukcesu czy o co chodzi?
@luxkms78 szkoda marnowac czasu na wymiane zdań, widzisz ze juz nie ma argumentow i zaczyna sie wyzywanie od orków, przegladanie profilu, zeby krytykowac za inne wpisy, poniżanie itp . Szkoda nerwów
  • Odpowiedz