Wpis z mikrobloga

@luxkms78: Bylem na liscie KNP, gdy sikales w pampersy przyjacielu :)

Nie, mam szczera nadzieje, ze to poprawi chociazby myslenie Was (wykopkow)/ Polakow i bedzie troszke czysciej. Wole zeby te pieniadze utopilo sie w zamian za 2/3 czolgi czy inne duperele jak kumoterstwo w polskim ministerstwie. Tyle w temacie. W zyciu nie bylem kojarzony z lewa stronoa i nie bede. Chce wylacznie byc kojarzony z Panem Bogiem :)

@DominiCanes
  • Odpowiedz
@luxkms78: ale tam boli xD won to sobie na vikopie mzoes pisac, a potulnie za 2 tygodnie pojdziesz do automatu wrzucac buteleczki jedna po drugiej, bo w polszy nie stac na normalne maszyny ze wrzutami vikopku xD
  • Odpowiedz
@luxkms78: ale tam boli xD won to sobie na vikopie mzoes pisac, a potulnie za 2 tygodnie pojdziesz do automatu wrzucac buteleczki jedna po drugiej, bo w polszy nie stac na normalne maszyny ze wrzutami vikopku xD

@DominiCanes: Won! Lewactwem brzydzę się bardziej niż gównem.
  • Odpowiedz
@luxkms78: myślałem ze zwykli idioci którzy lubią otrzymywać proste instrukcje i się cieszą ze mają zajęcie. Ktoś za to płaci? Prawo weszło, kto ma zarobić to i tak zarobi, 15 spółek do zarządzania systemem kaucyjnym już założone wiec można zatrudniać szwagrów w zarządzie.
  • Odpowiedz
@DominiCanes: Bawi mnie to że masz zajebiste kompleksy i się próbujesz dowartościowywać na wykopie.
"pozdro z norwegii", "KNP" etc.

To widać słychać i czuć. Siedzisz w tej norwegii u chłopa na wsi, jest weekend nawaliłeś się i odwagi na wykopie dostałeś. A teraz Won!
  • Odpowiedz
@luxkms78: ale boli :) mam normalna umowe i jestem czlowiekiem, ktory wstanie za jakies 9h (oglada ufc) zeby isc pobiegac zamiast chlac a-----l jak Ty, vikopku. Ocenianie idzie Ci nadzwyczaj szybciutko i wygodnie. Jak tam "prawczku"? xD
  • Odpowiedz
@DominiCanes ja piję jakieś 21 litrów w tygodniu zakładając 1,5l na butelkę to jest 14 butelek wiesz ile objętościowo miejsca zajmują? Koło 30 litrów dlatego że nie mogą być zgniecione widziałeś kiedyś 30 litrowy worek pełen śmieci? To śmiało zapierdzielaj z nim jak żul do sklepu
  • Odpowiedz
@diamond-dealer: Tak, wiem ile zjamuja poniewaz mieszkam w kraju, w ktorym od ponad 2.5 dekady jest wporwadzony ten system. Przestan kolego plakac, ze 14 butelek to jest w opor wiele do zabrania ze soba :)
A piszac po vikopkowemu: dawaj p0laczku lewaczku czy tam prawaczku, lec, wrzucaj i ciesz sie XdD
  • Odpowiedz