Wpis z mikrobloga

• 1
@ChlopoRobotnik2137 problemy z d--y robisz, idac na zakupy bierzesz puste butelki, dostajesz dwa złote i masz o tyle tańsze zakupy. W czym ty chlopie problem widzisz? 300 butelek dziennie oprozniasz? Chcesz kolekcjonowac te bony przez rok?
  • Odpowiedz
Zreszta co to za system, który obejmuje wybiórczo butelki ( małpek nie musisz oddawac, butelek po wódce, czy winie tez). To jest cyrk na kółkach.

@ChlopoRobotnik2137: to nie jest cyrk, to jest specjalnie zrobione tak żeby r----ć nas bez mydła, w europie to śmiga, bo tam rządzący zrobili to tak żeby to miało sens, a nie żeby się nachapać
  • Odpowiedz
Nie wspominając juz o osobach wykluczonych komunikacyjnie mieszkajacych na wsiach, ktorzy nie bedą mieli możliwosci oddac butelek

@ChlopoRobotnik2137: xd. jak ktoś może kupić wodę i zawieźć do domu, to będzie mógł też przewieźć pustą butelkę, nie?
  • Odpowiedz
Nie wspominając juz o osobach wykluczonych komunikacyjnie mieszkajacych na wsiach, ktorzy nie bedą mieli możliwosci oddac butelek , nawet jakby chcieli.

@ChlopoRobotnik2137: ładnie wam siadła opowieść o babuszce mentzena. W tych wszystkich płaczliwych historia jak to nie da się zanieść do sklepu pustej butelki, bo ciężko/daleko/zadupie, zastanawia mnie jak dowieźli k---a te butelki z wodą wcześniej

Ja nawet nie popieram tego systemu, ale już mnie w-----a ta "logika" i udawane
  • Odpowiedz