Aktywne Wpisy
Cozwykopem +22

Lolenson1888 +125
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file5976329473105505321
Pobierz@ChlopoRobotnik2137: szklane butelki będą brały udział w systemie kaucyjnym dopiero od stycznia 2026
Przykre
@DominiCanes jak lubisz chodzić po mieście z workiem śmieci to proszę bardzo. Ale nie dziw się ze nie każdemu to pasuje. I nie czuj się lepszy, europejski, bo ten system niewiele ma wspólnego z ekologią
@CH3j cóż, prawdziwa niewola to nie kajdany na rękach, ale brak świadomości, że jest się niewolnikiem.
@ChlopoRobotnik2137: to nie jest cyrk, to jest specjalnie zrobione tak żeby r----ć nas bez mydła, w europie to śmiga, bo tam rządzący zrobili to tak żeby to miało sens, a nie żeby się nachapać
@ChlopoRobotnik2137: xd. jak ktoś może kupić wodę i zawieźć do domu, to będzie mógł też przewieźć pustą butelkę, nie?
@ChlopoRobotnik2137: ładnie wam siadła opowieść o babuszce mentzena. W tych wszystkich płaczliwych historia jak to nie da się zanieść do sklepu pustej butelki, bo ciężko/daleko/zadupie, zastanawia mnie jak dowieźli k---a te butelki z wodą wcześniej
Ja nawet nie popieram tego systemu, ale już mnie w-----a ta "logika" i udawane
@Faraluch: z małego osiedlowego sklepiku/ wiejskiego sklepu chociażby, nie powiesz mi ze automaty bedą również w takiej byle budzie, jak tak to spoko fajnie by było