Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +199
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

źródło: a7ragv
Pobierz@XanderPLXE: cicho dobrą robotę nam robi ;) tak rynek it be, idzcie bądzcie lekarzami
Zwyczajnie robią redukcję etatów, tylko by nikogo nie zwalniać, każe się wszystkim wracać do biura. Ci najlepsi pracownicy raz dwa zgarną nową robotę i się zawiną, zostaną ci
W moim korpo też plotki chodzą o zmniejszeniu dni pracy zdalnej.
Natomiast, kto przy zdrowych zmysłach myślał że będzie tam pracował do emerytury? Albo, że to się nie zmieni?
Sam stałem przed podobnym wyborem, i wybrałem kupno działki pod Warszawą, choć mogłem mieć za darmo 75 km od Warszawy.
@samrtv: Nie wiem, wraz z pandemia wiele rzeczy sie pozmienialo. Problem jest tez taki, ze niektore firmy zaczynaja sciaganiem ludzi do biur robic zwolnienia, tylko z woli pracownika ;)
Możliwe, że jeszcze wrócą.
Sam pracowałem zdalnie pół na pół przed pandemią i teraz też zauważam niepokojący trend odchodzenia od tego.
Jak rozmawiam ze znajomymi w innych korpo, to mają podobne zdanie.
Pewnie zawsze możesz zmienić pracę, ale w tej chwili mamy rynek pracodawcy, i w innych miejscach niekoniecznie będzie to możliwe.