Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
p0melo +17
#programowanie #pracait #praca #korposwiat #nieruchomosci #programista15k #it #pracbaza #zwiazki
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
źródło: dom-typu-kostka-750x491
Pobierz

@mirko_anonim: żeś k---a wyrocznie znalazł
@mirko_anonim: Zgadza sie, napewno coś jest na rzeczy, a to dopiero rok związku.
Pomyśl co by było np za pare lat po ślubie, jak na takim etapie słyszysz takie rzeczy ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: ja bym ja podniósł i rzucił na łóżko i zerwał bym ubranie (zeby pokazać swoją siłę)
a potem zwaliłbym sobie konia (żeby pokazać swoją niezależność) ( ͡° ᴥ ͡°)
Nie bierz tego do siebie, brakło jej sensownych argumentów, dlatego żałośnie zaatakowała Cię w ten sposób.
Powiedz jej: “Krytyka i etykiety są nieakceptowalne; jeśli coś ci nie pasuje, powiedz konkretnie, używając komunikatu typu 'czuję, potrzebuje', inaczej zamykamy temat”.
źródło: temp_file4161535073887127387
Pobierz@mirko_anonim: a skąd wiesz czy te orgazmy to nie udawane? jakby mi jakaś powiedziała że jestem słaby w łóżku albo mam małego to by mnie już nago więcej nie zobaczyła. Tu nie ma żadnych kompromisów miras. Oboje musicie sobie znaleźć kogoś lepszego chociaż ona już pewnie dawno to zrobiła albo próbuje nieudolnie stąd frustracja.
a moja odpowiedz jest zawsze prosta: w wiadrze to i chochla nie zamiesza.
Ziarno zasiane zawsze jakoś kiełkuje w głowie i niech sobie dziewczyna rozkminia czy może jednak chłop robił jej matka xD
Dla lepszego porobienia w głowie można rzucić jakimś detalem, np że teściowa ma