Wpis z mikrobloga

mówią że to wyrok dla związku i że taką kobietę trzeba rzucić i nie ma już szans

@mirko_anonim: Zgadza sie, napewno coś jest na rzeczy, a to dopiero rok związku.
Pomyśl co by było np za pare lat po ślubie, jak na takim etapie słyszysz takie rzeczy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
jak byście postąpili w mojej sytuacji

@mirko_anonim: ja bym ja podniósł i rzucił na łóżko i zerwał bym ubranie (zeby pokazać swoją siłę)
a potem zwaliłbym sobie konia (żeby pokazać swoją niezależność) ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po pierwsze jak chcesz się żenić to najpierw szukaj przyjaciela, osoby która Cię będzie otaczała troską i empatią, gdzie będziesz miał gwarancję że jak włożysz coś od siebie to będzie to docenione o nie pójdzie na marne.. na drugim miejscu jest wygląd, choć on też jest ważny. Pamiętaj, że każda baba się odpala od czasu do czasu, zresztą każdy z nas czasem powie coś za dużo. Ważne żeby umieć
  • Odpowiedz
do tej pory nie mieliśmy problemów z orgazmem

@mirko_anonim: a skąd wiesz czy te orgazmy to nie udawane? jakby mi jakaś powiedziała że jestem słaby w łóżku albo mam małego to by mnie już nago więcej nie zobaczyła. Tu nie ma żadnych kompromisów miras. Oboje musicie sobie znaleźć kogoś lepszego chociaż ona już pewnie dawno to zrobiła albo próbuje nieudolnie stąd frustracja.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim tzn ja bym sie tym nie przejmował, ale ty sobie zrob rachunek sumienia. Czy przypadkiem nie jestes zaslepiony, a tutaj jakieś red flagi nie wyskakuja i masz coraz wiecej oznak braku szacunku. Potraktuj to jak jednorazowy przypadek. Ale zapamiętaj na przyszlosc. I na pewno wydłuż okres przed ślubem, jesli taki planujesz.
a moja odpowiedz jest zawsze prosta: w wiadrze to i chochla nie zamiesza.
  • Odpowiedz
@De_Fault: No też może być ale w całej zabawie chodzi o to żeby nie pokazać że ten komentarz chłopa w jakikolwiek sposób ubódł tylko podchodzi do tego z lekceważeniem a im większy shok value tym lepiej xD

Ziarno zasiane zawsze jakoś kiełkuje w głowie i niech sobie dziewczyna rozkminia czy może jednak chłop robił jej matka xD

Dla lepszego porobienia w głowie można rzucić jakimś detalem, np że teściowa ma
  • Odpowiedz