Wpis z mikrobloga

• 0
@mirko_anonim Jak to rzuciła podczas kłótni to trochę brzmi jak takie bezmyślne wbicie szpili, które ma zaboleć. To głupie i krzywdzące oraz powinno Ci dać do myślenia. Jakby to był normalny związek to powinna wyjaśnić potem spokojnie o co chodziło, przynajmniej tyle. A tak to teraz nie wiesz nic i zostawia Cię w totalnej próżni. Nie masz pojęcia czy nie udaje orgazmów, czy nie puściła się bokiem i szykuje sobie wymówkę,
  • Odpowiedz
Padła słynna fraza "słaby w łóżku".

@mirko_anonim: nie sluchaj jakichś wypocin wykopków o tym, ze znalazla sobie innego typa etc, bo na 95% nie o to chodzi. Chciała Ci dowalić, zabraklo jej argumentów wiec sięgneła po coś, co wg niej uderzy najlepiej w męskie ego. I to jest wlasnie ta czerwona flaga, laska nie chce/nie umie rozmawiac i rozwiazywac problemów, wybrała sprawienie Ci bólu czy tam przykrości. Turbo słabe, tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nikt Ci tu nie doradzi, bo nikt Was nie zna lepiej niż Wy sami. Mogę powiedzieć tylko o swoim przypadku, że ja żałuję lat, które poświeciłem na naprawianie związku i później na trwanie w tym związku z kobietą, która jak się po czasie okazało, oszukiwała mnie, udając kogoś innego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 2/10 rozowa bo odpisalem

Jak wiadomo faceci rzadko okazują uczucia albo przynajmniej je tłumią ale jak już ktoś zmusi ich do okazywania to czują się jak małe dziecko rzucone na głęboką wodę. (U kobiet emocje są jakby normą). Kiedy to usłyszałem poczułem sie mocno zraniony. Przez chwile ucierpiało moje ego.. hmm.

Nie ma mezczyzny co by takie gowno napisal
  • Odpowiedz
Nawet przyznała że rzuciła to w gniewie i że żałuje i że to się nie powtórzy.

@mirko_anonim: Jakby tak nie myślała to by rzuciła, że nie wiem, jesteś bałaganiarz. Kończ ten związek.

Idealny materiał na żonę.

Tak możesz mówić po kilku latach w związku, gdzie przeszliście razem jakiś trudny czas typu długi, choroba, utrata pracy, życie w czasie remontu czy coś. Jak jesteście rok to nadal jest ona w wersji
  • Odpowiedz
Czytając neta wszędzie mówią że to wyrok dla związku

@mirko_anonim: rób jak w necie piszą to skończysz pod mostem. Myśl samodzielnie, decyduj samodzielnie, ch.j z innymi.

Jesteśmy razem ponad rok i do tej pory nie mieliśmy problemów z orgazmem ani innymi sprawami typowo
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: Czy ty w ogóle czytałaś co on napisał? TYPOWA BABA już wie że problem jest w nim nie jednej ze stron tylko kobieta go obraża i uderza w czuły punkt większośc facetów.
  • Odpowiedz
@mmzf jakby baba była najgorsza to chłop zamiast iść ją zdradzać czy inne obłapywać powinien babie coś powiedzieć albo ją rzucić. Skoro nie rzucił tylko wolał zdradzać to znaczy że on nie potrafi szanować ludzi więc jedyne co można zrobić to szanując go jako człowieka zerwać z nim, albo nie szanując go można zacząć mu robić kłótnie lub go zdradzać w odwecie. Ktoś musi nie działającą relacje musi zauważyć i rozpocząć
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: Wiesz co chodziło mi o to że nieczytając sobie zbudowałaś własną historię i na pewno on może być winny bo czegoś nie zauważył...
  • Odpowiedz