Wpis z mikrobloga

13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i 7 punktów to jednak dużo jeśli się dużo jeździ. Ale cóż dostałem ojcowską lepe w twarz i od tamtego momentu się pilnuje, widzę 70 jadę 70 widzę 50 jadę 50 ( ͡ ͜ʖ ͡)

Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
Lardor - 13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i...

źródło: temp_file4937939181856257593

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lardor też się staram jeździć przepisowo ale czasami na drodze z ograniczeniem do 90km/h jadąc 90km/h denerwujesz ludzi, że się ciągniesz i wszyscy muszą Cię wyprzedzać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@iquiet spoko kilka tygodni temu wracałem z Bydgoszczy jak już zjechałem z autostrady i jechałem przez Olkusz do Krakowa to się trzymałem ograniczeń, najpierw mnie każdy wyprzedzał nagle przed foto radarem każdy trzymał się za mną potem znów wyprzedzanie a potem tam w większości to teren zabudowany nie raz na niecały kilometr 90 i jeb zabudowany i tak w kółko myślałem, że jebla dostaną ale cóż ograniczenie to ograniczenie. Przez wsie
  • Odpowiedz
via Android
  • 15
@efceka akurat 1.1 jest na tyle żwawe, że to samo prosi się o dzidowanie. Nie sztuką jest tym zrobić z pod świateł jakieś BMW czy nowe auto, raz TT mnie dogonić nie mogło i gość na kolejnych światłach pytał mnie co za swap siedzi a to fabryka. 700 kg wagi i 40km robi swoje. Akurat mnie na radar strzelili jak wyprzedzałem ubera i mi za niego z lizakiem wyskoczyli pierwsze co
Lardor - @efceka akurat 1.1 jest na tyle żwawe, że to samo prosi się o dzidowanie. Ni...
  • Odpowiedz
@Lardor: @Lardor: Pochwal się tacie tym filmem, za to powinieneś dostać 'ojcowską lepę w twarz'.
Przy takiej prędkości w takim samochodzie jeszcze filmy nagrywa...
  • Odpowiedz
700 kg wagi i 40km robi swoje.

@Lardor: Seicento: 750 kg wagi i 54 konie z fabryki, a włożenie 1.2 75 jest praktycznie plug and play. To idzie jak dzikie w prędkościach miejskich
winsxspl - >700 kg wagi i 40km robi swoje.

@Lardor: Seicento: 750 kg wagi i 54 konie...
  • Odpowiedz
też się staram jeździć przepisowo ale czasami na drodze z ograniczeniem do 90km/h jadąc 90km/h denerwujesz ludzi, że się ciągniesz i wszyscy muszą Cię wyprzedzać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@iquiet: z jakiegoś powodu te ograniczenie tam jest, no i jak kogoś d--a boli, to sobie może wyprzedzić, jego problem.
  • Odpowiedz