Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Sprawa wygląda tak. Od paru miesięcy spotykam się z jedną dziewczyną. Ostatnio oficjalnie zostaliśmy parą, lecz problem jest taki, że mamy do siebie prawie 200km. Spotykamy się co weekendy, czasami nawet na 3 dni.
Problem jest taki, że ja u siebie w mieście mam umowę na stałe (ona nie), zarabiam bardzo fajne pieniądze i mam już grupę klientów, a jakbym się wyprowadził, to zarabiałbym jakieś 2-3K mniej i nie wiem czy bym w ogóle tam znalazł pracę. Ona z kolei nie chce się wyprowadzać ze swojego miasta. Oboje mamy też własne mieszkania.
Co robić w takiej sytuacji? Dodam, że przez znajomosci załatwiałbym jej pracę u siebie w mieście
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Jaką masz gwarancję, że ona Cię nie rzuci za pół roku?
Jakbym ja miał dobrą pracę, z fajnym hajsem, z fajnymi klientami co dobrze współpracuja, to nie szukałbym baby 200km ode mnie tylko gdzieś w mojej okolicy
Jeśli wszystko przemawia za tobą, to pakuj się. Jeśli odwrotnie, to niech ona się pakuje.
A jak nie chcę się dogadać, to trzeba się albo rozstać, albo traktować związek jako nie zbyt zobowiązującą relacje
A ona nawet nie ma argumentow dlaczego nie chce się wyprowadzać
Spotykajcie się na razie tak jak jest.
Za duży problem, za szybko wzięliście na siebie. Dlatego bym dalej się "męczył" w tym związku na odległość.
@OTyUjuBobrze: a co to już k---a zapytać nie można o rade, czy on moze napisal zeby za niego zadecydować?
Poza tym to też ciekawe, że oboje decydują się na związek na odległość, ale przynajmniej wstępnie żadne nie rozważa przeniesienia się do tego drugiego
@PanZuo: W dawnych czasach relacje na odległość to było wyzwanie, ale dzisiaj? Jest auto, komunikacja publiczna, Internet, telefony, kamerki i nie są to wielkie pieniądze. Ludzie przeprowadzają się na inny kontynent za miłością, więc to kwestia sprawdzenia co łączy ludzi i
Komentarz usunięty przez moderatora