Aktywne Wpisy

Caracas +502
źródło: temp_file8143578560394188680
Pobierz
PodniebnyMurzyn +181
Kiedyś wchodziłeś na Wykop i można było w sumie poczytać z ciekawością większość tagów. Dziś większość tagów trzeba mieć na czarnej, żeby z ciekawością poczytać wykop xD
To tak apropos nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze
To tak apropos nowej wykopowej wojny psiarze vs niepsiarze

Sprawa wygląda tak. Od paru miesięcy spotykam się z jedną dziewczyną. Ostatnio oficjalnie zostaliśmy parą, lecz problem jest taki, że mamy do siebie prawie 200km. Spotykamy się co weekendy, czasami nawet na 3 dni.
Problem jest taki, że ja u siebie w mieście mam umowę na stałe (ona nie), zarabiam bardzo fajne pieniądze i mam już grupę klientów, a jakbym się wyprowadził, to zarabiałbym jakieś 2-3K mniej i nie wiem czy bym w ogóle tam znalazł pracę. Ona z kolei nie chce się wyprowadzać ze swojego miasta. Oboje mamy też własne mieszkania.
Co robić w takiej sytuacji? Dodam, że przez znajomosci załatwiałbym jej pracę u siebie w mieście
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@choochoomotherfucker: Dosłownie codziennie widzę artykuły w takich mediach, do tego jest masa akcji typu "czego pragną kobiety" - analogicznej dla mężczyzn nie ma. To samo z hasłem "p-----c ma płeć" itp itd.
Mogę przykładów więcej
@choochoomotherfucker: Takie podejście, że zamkniesz oczy i nie widzisz problemu - wszechobecnej nienawiści do mężczyzn - nie znaczy że tego problemu nie ma.
@choochoomotherfucker: No dobra, ty jesteś tym wyjątkiem dla którego warto szukać i wstawać codziennie rano (。◕‿‿◕。)
Jak dłużej, sygnalizuję problem.
Na >5 lat związku mieliśmy dwa razy sytuację, g dy to ciągnęło się "dużo dłużej". Raz była długa gadka na ten temat, powtarzanie, tłumaczenie (podstawowy błąd, nie tłumaczy się tak długo ludziom, bo NIEMAL W KAŻDEJ SYTUACJI albo nie są w stanie cię słuchać albo mają cię w dupie, albo both of them. Lepiej wytłumaczyć, ale
Tag przegryw jest jeden.
A miejsc z nagonką na polskich mężczyzn jest rząd wielkości więcej
Gazety, radio, tv, Facebook czy nawet polityczne
Nie popelniaj mojego błędu. Wyprowadziłem sie do miasta dziewczyny chociaż to ja miałem swoje mieszkanie, więcej zarabiałem, miałem stabilna pracę w wąskiej branży, a ona miała dużo łatwiej znalesc prace u mnie niż ja u niej, nie miała żadnej umowy na stałe i zarabiała ulamek tego co ja. Jej jedynym argumentem bylo ze ma blisko rodzinę (15 minut). Ode mnie miałaby jakies 3h. Zwiazek sie rozpadł, a