Aktywne Wpisy

petugh +381
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
ruskizydek +198
Nie ryczałem od lat, a teraz ryczę jak bóbr
Odszedł kotek mój i @_hana_montana_
Miał chore nerki, żył tylko 3 lata 😭😭😭
Żegnaj, byłeś bardzo kochany 💔
#zalesie #koty #cup
Odszedł kotek mój i @_hana_montana_
Miał chore nerki, żył tylko 3 lata 😭😭😭
Żegnaj, byłeś bardzo kochany 💔
#zalesie #koty #cup
źródło: temp_file7970834199110827433
Pobierz

Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska stał się antyreklamą drugiej poprawki.
#bekazprawactwa #bron #usa #urojeniaprawakoidalne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Proton_Foton: https://gss.gda.pl/2021/03/28/odmowa-wydania-pozwolenia-na-bron/
No chyba jednak nie bardzo. Policjant może stwierdzić według własnej woli, że jesteś niebezpieczny i udowadniaj, że jesteś wielbłądem. Także to nie ejst takie hop siup.
Patusy mają b--ń, załatwią sobie bez problemu
Natomiast zwykli ludzie nie mają właśnie przez takich debili jak Ty, co się boją żeby się bać
ilość strzelanin i powiązanych zdarzeń statystycznie istotnie siadła,
case australijski przebadany, przeliczany przez wszystkich że to działa
a ten twój przykład z nożem, to może pójdźmy dalej, może zakażemy ludziom kraść i zabijać, nie wpadłeś na to? powinno zadziałać? ludzie + narzędzia = efekt
a w
@camelinthejungle: A czy do wyboru jest tylko patus z glockiem albo zakaz posiadania? Nie ma nic po środku? Można znowelizować prawo, żeby nie udawać sportowca żeby posiadać klamkę ale też można zwiększyć nacisk na badania psychologiczne. Da się zrobić to dobrze tylko trzeba podejść do tematu racjonalnie i z głową.
ILOŚĆ MORDERSTW Z UŻYCIEM BRONI PALNEJ NA JEST W STANACH NIŻSZA NIŻ W EUROPIE.
Po prostu trzeba sie obracać wśród białych ludzi.
I problem znika.
Ps. nie jestem zwolennikiem dostępu do broni.
źródło: 1000000666
Pobierz@camelinthejungle: przeciez mozna kupic. Można rewolwery z wymiennym bębnem to za 4k masz rewolwer i 4 bębny czyli 24 strzały. Chcesz trafić ze 100m? Tez sa karabiny. No ok musisz się nauczyć liczyć proporcje prochu, znac balistykę pocisku ale wchodzisz z ulicy i kupujesz dwu strzałowy karabin .50
Problem Ameryki jest zupełnie inny.
źródło: 20250908_135139
PobierzPolacy w emocjach potrafia stworzyc ryzyko katastrofy ladowej bo ktos zbyt wolno wyprzedzal. Nie jestesmy mentalnie gotowi na to zeby latac z pistoletami w kieszeni.
Adamowicz by miał coś do powiedzenia. Jakby nie został zamordowany nożem...
@camelinthejungle: ale masz na myśli zabijanie bronią palną czy czarnych zachowujących się jak barbarzyńcy? Bo to pasuje do obu przypadków.
W żadnym, tylko równie dobrze ktoś może powiedzieć, że to nie wina dostępu do broni tylko absurdalnej polaryzacji społeczeństwa. Że jakbyś dał taki sam dostęp do broni np. w Polsce