Aktywne Wpisy

Mdx91 +2
Mam dla was rozkmine z #prawojazdy
Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
Czy tylko dla mnie te rozwiazanie nie ma sensu? I czy w ogole takie skrzyzowanie istnieje?
No i vo z tym zawracanoem?
#polskiedrogi
źródło: temp_file505567301474578176
Pobierz
Soothsayer +15
Co sądzicie o tym całym susajerze?

Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska stał się antyreklamą drugiej poprawki.
#bekazprawactwa #bron #usa #urojeniaprawakoidalne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@camelinthejungle: #polskaonuca
Pozdrowienia onuco
źródło: image
Pobierzźródło: Screenshot_20250911-164932_Gallery
PobierzCo więcej załatwienie pozwolenia to dosłownie 3 dni formalności. 1 dzień egzamin, 2 dzień badania, 3 dzień dokumenty do WPA.
Z czego egzamin zajmuje 2-3 godziny, badania 2 godziny, a dokumenty do WPA wysyła się pocztą. Jedynie co to okres oczekiwania, bo cały proces trwa minimum 3 msc.
@camelinthejungle: "Nie jestem gejem ale lubię w dupę"
Są dobrze udokumentowane przypadki, że b--ń wielokrotnie ratowała życie.
Istnienie przypadków, w których b--ń służy do mordu w żaden logiczny sposób nie stanowi o braku istnienia tych pierwszych przypadków...
Są kraje gdzie masz ogólnodostępny dostęp do broni i jakoś nie ma strzelanin. Nie b--ń jest kłopotem a ludzie, kultura, rasa.
Masz jakieś Serbie, Nepale, Indonezje, Indie? Jak inaczej walczyć i
@Pixario dziwnym trafem w krajach pierwszego świata do zamachów z użyciem broni palnej dochodzi niemal wyłącznie w USA, które mają najbardziej liberalne prawo dostępu do broni XD. W ciągu nieco ponad roku postrzelili kandydata na prezydenta, teraz jego miniona. No ale tradycje mają długą i szlachetną. W sumie nie dziwi, biorąc pod uwagę,
Swoją drogą ciekawe, że w Czechach, gdzie jest bardzo dużo broni w przeliczeniu na liczbę mieszkańców, zaczynają się bawić w amerykańskie zabawy, nie? Zresztą na Słowacji też jest jej znacznie więcej niż w Polsce.