Aktywne Wpisy

auto_reply +20
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

jmuhha +18
Jak można wykorzystać wnękę dla 5latka w pokoju dziecięcym?
źródło: 1000021259
Pobierz

Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska stał się antyreklamą drugiej poprawki.
#bekazprawactwa #bron #usa #urojeniaprawakoidalne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzIle masz ich w Polsce?
Bo że zakazano nosić noże, nie znaczy że one zniknęły.
źródło: temp_file3514849011924939907
Pobierz@kidi1 nie, jestem konserwatystą, który totalnie nie rozumie fascynacji bronią palną i racjonalizowania po raz 1000, dlaczego w USA doszło do kolejnej strzelaniny.
Jako konserwatysta uważam, że skoro obecny stan się sprawdza (jest w miarę bezpiecznie, nie ma dużej liczby przestepstw z bronią), to zmiana tego stanu jest lewacka.
Okres karencji miedzy zdaniem egzaminu, a kupnem broni eliminuje z kolei tych, ktorzy chca cos odwalic lod wplywem emocji.
Git.
@camelinthejungle: A ja bym chciał model szwajcarski.
I po prostu grał na statystykę. Bez polityki i szarpania się.
Podobnie jest we Francji (spędziłem tam 3 miesiące życia, mam sporą rodzinę), gdzie Kuzyn w odpowiedzi - już z dekadę, dwie temu - na klasyczne "coroczne palenie salonu citroena" (swoisty festyn w Aulnay, na przedmieściach Paryżewa ( ͡º ͜ʖ͡º)) odpowiedział: tak, główne miasta mogą wyglądać źle.
źródło: image
PobierzDokładnie, zobacz jakie multi-kulti na tym zdjęciu sprzed masakry. Z taką różnorodnością to już praktycznie somalia a nie ameryka.
źródło: temp_file2143310663583905244
Pobierz