Wpis z mikrobloga

Nagranie zamachu Kirka powinno służyć jako symbol przyszłości, którą chcą nam zaserwować fetyszyści szerokiego dostępu do broni. Teraz jak się lewak z prawakiem u nas nie zgadza, to sobie pokrzyczą i się rozejdą, ewentualnie ktoś w łeb dostanie. Sprzedawajmy w Lidlach karabinki, to spory światopoglądowe wariaci będą rozwiązywać w sposób definitywny.

Wyleczcie się z tej miłości.

Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska stał się antyreklamą drugiej poprawki.

#bekazprawactwa #bron #usa #urojeniaprawakoidalne
camelinthejungle - Nagranie zamachu Kirka powinno służyć jako symbol przyszłości, któ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 167
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SotrazX:

W Anglii zakazano nosić przy sobie noże i ilość napadów z nożem spadła do zera... a nie czekaj

Ja uważam, że skoro mamy najeźdźców ze średniowieczną mentalnością i religią to powinniśmy też wprowadzić średniowieczne rozwiazania. Patrole Straży Miejskiej przeszkolone do walki halabardami oraz długimi mieczami i z jakąś tarczą aby szybko eliminować zagrożenie w postaci nożownika. Dla zwykłych ludzi również możliwość chodzenia z mieczem ale tylko po specjalnym szkoleniu
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Jestes z tych, ktorzy mysla, ze to bron zabija. Kiedys do ciebie dojdzie, ze Charlie nie zostal zamordowany dlatego, ze bron byla dostepna, ale dlatego, ze ktos jednostronnie uznal ze poglady Charliego nie powinny byc dostepne dla nikogo, bo on sie z nimi nie zgadza. To jest to slowo na F, ktore czci i praktykuje lewica.
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: Ja byłem za dostępem do broni, ale przez ostatnie 2 lata chyba z 15 razy szarpałem sie/biłem sie z kimś na mieście (ja nikogo nie atakuje sam nigdy zeby nie bylo) i jak sobie myślę, ze któryś z tych zjebow mógł miec b--ń to mogłoby byc ciezko. No i kobiety i chroniące je prawo. Jakas borderka zastrzeli faceta, potem ściemni ze chciał ja zgwałcić czy cos i finito
  • Odpowiedz
Sprzedawajmy w Lidlach karabinki, to spory światopoglądowe wariaci będą rozwiązywać w sposób definitywny.

@camelinthejungle: pisałem o tym samym kiedyś, że jak patusy się dorwą do broni, to będą strzelali do zwykłych kierowców, którzy przez przypadek zajada im drogę albo nie będą chcieli ustawić jak będą jechać 200kmh i ktoś im nie ustąpi. Mamy za głupie społeczeństwo aby dać powszechny dostęp do broni. Ale zaraz wykopki się zleca i zaczną swoją
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: przede wszystkim głupie porównanie bo nie można zakazać posiadania i sprzedaży noży - służą do masy rzeczy, od kuchni, poprzez pracę aż po jakieś leśne hobby.

Pistolety służą tylko do strzelania, nie mają innych zastosuwan.

Więc noży nie da się wyeliminować, pistolety można bardzo bardzo ograniczyć
  • Odpowiedz