Aktywne Wpisy

malutak9913 +1213
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
trebeter +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska stał się antyreklamą drugiej poprawki.
#bekazprawactwa #bron #usa #urojeniaprawakoidalne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 9d462af96a7147c3e5f9beaca7753e28
PobierzNie że namawiam, ale politycy by nie byli tak bezczelni. Obojętnie z której strony.
Ja uważam, że skoro mamy najeźdźców ze średniowieczną mentalnością i religią to powinniśmy też wprowadzić średniowieczne rozwiazania. Patrole Straży Miejskiej przeszkolone do walki halabardami oraz długimi mieczami i z jakąś tarczą aby szybko eliminować zagrożenie w postaci nożownika. Dla zwykłych ludzi również możliwość chodzenia z mieczem ale tylko po specjalnym szkoleniu
źródło: latest
PobierzCzyli psychol z UW stał się antyreklamą siekier?
@camelinthejungle: pisałem o tym samym kiedyś, że jak patusy się dorwą do broni, to będą strzelali do zwykłych kierowców, którzy przez przypadek zajada im drogę albo nie będą chcieli ustawić jak będą jechać 200kmh i ktoś im nie ustąpi. Mamy za głupie społeczeństwo aby dać powszechny dostęp do broni. Ale zaraz wykopki się zleca i zaczną swoją
Piękne urojenia
@In_thrust_we_trust: wymienisz dzięki jakim przepisom Niemcy posiadają więcej sztuk broni od Polaków?
https://www.dw.com/pl/niemieckie-przepisy-dotycz%C4%85ce-posiadania-broni-najsurowsze-w-europie/a-64951779
@camelinthejungle: to dobrze ze jestes zwolennikiem zakazu wpuszczania negroidow do Polski, ale co to ma wspolnego z prawem posiadania broni?
źródło: 20250911_021557
PobierzPistolety służą tylko do strzelania, nie mają innych zastosuwan.
Więc noży nie da się wyeliminować, pistolety można bardzo bardzo ograniczyć