Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Turpizm 0
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska stał się antyreklamą drugiej poprawki.
#bekazprawactwa #bron #usa #urojeniaprawakoidalne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Ranger: zadałeś głupio mądre pytanie. W USA nie byłoby tyle broni, gdyby dostęp do niej miała tylko policja i wojsko, tak jak w normalnych krajach. Nielegalna b--ń w USA jest znacznie łatwiej dostępna niżw Eu.
a ty kilka dni temu oburzałeś się o zbyt szybką, ale bezpieczną jazdę, czy tam negowałeś nadmiar znaków na drodze.
@camelinthejungle: jak już widać patusiarze juz mają b--ń. I to wcale nie glocka.
I mylą człowieka z łosiem, dzikiem, bobrem, wydrą...
To zależy w jakim kontekście to mówisz. Jak na cywilizowane państwo, dostęp do broni w Polsce jest bardzo łatwy.
Porównując do kraju trzeciego świata jak Ameryka, gdzie karabin kupisz na bazarze, dokładnie tak samo jak w jakimś Mogadiszu, czy Kabulu, dostęp do broni jest niezwykle utrudniony.
@camelinthejungle "porównanie totalnie bez sensu"
@SotrazX: przynajmniej policja i sądy są po stronie wolnych i uczciwych obywateli... a nie czekaj
no zajebiście łatwy, łatwiejszy niż zrobienie prawa jazdy mordo, mówię ci. Mówię to jako "sportowiec". I bardzo dobrze, że związek u-------i te kluby jak braterstwo, jechać do spodu ze "sportowcami" xd
źródło: obraz
Pobierz@camelinthejungle:jak dobrze, że losowe patusy mają też absolutny zakaz kupowania broni czarnoprochowej, inaczej mielibyśmy na ulicach dziki zachód
A nie, czekaj ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: sweden-analysis-of-rise-in-bombings-and-gun-violence-main-original
PobierzZ cyklu: mam 15 lat i nie znam się ale napiszę posta.
Przeniesienie realiów USA na Polskę - jest. W USA są ograniczenia w dostępie do broni - Teksas to jeden ze stanów, nie całe USA. B--ń można wydrukować na drukarce 3 D albo kupić - wystarczy odpowiednio silna motywacja. Co do Polski - można włożyć kilka miesięcy i kilka tysięcy i legalnie kupić b--ń, już po nabyciu uprawnień
@camelinthejungle: Przecież sprzedajemy w ten sposób czarnoprochowce, których mamy pewnie z milion i nic się nie dzieje.
Nie aż tak blisko. Z takiej odległości, z jakiej egzekucje wykonuje mafia, można by spokojnie zrobić to przy użyciu czarnoprochowca. Nie wiem, jak je sobie wyobrażasz, ale taka b--ń nie powstaje w taki sposób, że janusz zamyka się w piwnicy z boschem, flaszką i kawałkiem metalu i wychodzi z pistoletem. Można sobie z tym spokojnie iść na strzelnicę. Na dystansie 25 m dobrze