Aktywne Wpisy

MonazoPL +159
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
sheepman +181

Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to zrobiłam? Post przerywany (jem między 12-20), liczenie kcal z fitatu, ćwiczenia siłowe (nic specjalnego, głównie programy Caroline Girvan z YT w przydomowej siłce), i przez pierwsze 2 lata minimum 10k kroków dziennie (teraz już odpuściłam kroki).
Ale trudniejsza niż zmiana nawyków żywieniowych i ruchem była walka z głową. Teraz najtrudniejsza część - utrzymać wagę :) #chwalesie #odchudzanie #dieta #wygryw
źródło: temp_file8658151187121454080
PobierzGratulacje - Twoje cialo i Twoj organizm Ci za to podziekuje.
źródło: 1000045523
Pobierz@gorzki99: Ale widzisz - nie jest to takie proste jak to niektórzy gadają "wystarczy odstawić słodycze i waga leci". A jeszcze jak ktoś ma problemy zdrowotne przy tym to poprzeczka się podnosi.
@sylwke3100: Nigdzie nie napisalem ze to jest proste. Odstawienie slodyczy nie wystarczy. Osobidcie nie mam problemow z waga bo:
a) od zawsze slodkiego nie lubie
b) jem dosc malo
c) mam od zawsze prace "aktywna" a nie