Aktywne Wpisy

bArrek +109
Do j-----j pracy jutro

arinkao +133
Kurczak w pikantnej panierce, domowe smażone ziemniaki, surówka z selera i kukurydzy.
Do tego sos czosnkowy z cebulką i pietruszką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Do tego sos czosnkowy z cebulką i pietruszką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
źródło: 20251130_152253
Pobierz

Dzięki automatycznemu pobieraniu danych z rejestrów państwowych (CEPiK, PESEL) wypełnianie trwa zaledwie kilka minut. Ubezpieczyciele otrzymują od razu kompletne informacje, co przyspiesza likwidację szkody.
Z mStłuczki można korzystać, gdy w kolizji ucierpiały tylko pojazdy, a obie strony mają aplikację i zgadzają się co do winy. To rozwiązanie wygodne, bezpieczne i całkowicie cyfrowe – oświadczenie można pobrać w formie PDF albo od razu wysłać do ubezpieczyciela.
W przyszłości usługa ma zostać rozszerzona o obsługę zdarzeń z udziałem większej liczby pojazdów oraz wsparcie w postaci wirtualnego asystenta.
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #technologia #samochody #motoryzacja
źródło: Ministerstwo Cyfryzacji wprowadza mStłuczkę
Pobierz@AlteredState: brzydzę się konfiturami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PopeLeon: xD
Działalność ubezpieczycieli jest regulowana ustawą o działalności ubezpieczeniowej i reasekuracyjnej. Państwo nie musi się ich pytać czy chcą tylko mówi im jak będzie i nie fikają, bo od tego zależy czy przedłużą im glejt do zarabiania na Polakach.
źródło: IMG_5985
Pobierz@PopeLeon: A po co mieliby ją zmieniać skoro ustawa mówi jedynie o oświadczeniu i nie determinuje jego formy? Oświadczenie z mObywatela jest ważne tak jak każde inne.
@mtgosciu: w marcu wezwałem policję, bo kobieta która uszkodziła mi auto na parkingu zaczęła kręcić.
Czekałem na mrozie ponad 8 godzin, o 23:30 odechciało mi się dalszego czekania.
Warszawa.
@mtgosciu: Niestety ale masz rację. Gość w każdej chwili może się wyprzeć a jak ubezpieczenie się
@PopeLeon: Nic takiego nie ma miejsca - miałem kolizję pół roku temu, obyło się bez żadnych formularzy papierowych, wszystko poszło elektronicznie.