Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

Dzięki automatycznemu pobieraniu danych z rejestrów państwowych (CEPiK, PESEL) wypełnianie trwa zaledwie kilka minut. Ubezpieczyciele otrzymują od razu kompletne informacje, co przyspiesza likwidację szkody.
Z mStłuczki można korzystać, gdy w kolizji ucierpiały tylko pojazdy, a obie strony mają aplikację i zgadzają się co do winy. To rozwiązanie wygodne, bezpieczne i całkowicie cyfrowe – oświadczenie można pobrać w formie PDF albo od razu wysłać do ubezpieczyciela.
W przyszłości usługa ma zostać rozszerzona o obsługę zdarzeń z udziałem większej liczby pojazdów oraz wsparcie w postaci wirtualnego asystenta.
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #technologia #samochody #motoryzacja
źródło: Ministerstwo Cyfryzacji wprowadza mStłuczkę
Pobierzz fartem
źródło: obraz
PobierzJa czekam na rozwiązanie z Tajlandi. Zgłaszasz wykroczenia drogowe (np zle parkowanie). Policja przyjeżdża, i jak wystawi mandat dostajesz % kwoty.
To je konfitura dopiero.
Ja kiedys miałem wypadek, drugi kierowca przyznał sie do winy, wiec nie wzywałem policji.
Ubezpieczalnia odmówiła wyplaty odszkodowania twierdząc ze sytuacja nie miała miejsca.
Sprawę musiałem skierować do sądu.
Tak wiec radzę wzywać policję a nie korzystać z mstluczki
Auto warte około 10 000, założenie sprawy jakieś 5000 Plus zaliczka na biegłego.
Aktualnie biegly przysłał opinie (w opinii przyznał ze sytuacja mogła mieć miejsce, ale równie dobrze mogło jej nie byc). Teraz czekam na wyrok
Ciekawe czy będą mandaty 1500 z automatu dla obu stron stłuczki bo teraz w sumie tak to wygląda xD