Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

2 tygodnie do startu igrzysk
jestem stary i glupi wiec nie umiem sie powstrzymac miedzy igrzyskami i w wakacje wiec juz wiem ze igrzysk bedzie wiecej
zatem plan na rok to:
v6 - 8 wrzesnia do 21 grudnia - 15 tygodni, to beda nasze najdluzsze igrzyska, potem 2 tyg przerwy
v7 - 5 stycznia do 29 marca - 12 tyg, potem przerwa na swieta 2 tyg
v8 - 13 kwietnia do 5 lipca - 12 tyg a potem sie zobaczy
v9 odbedzie sie w wakacje 2026 na bank!
a tyczasem regulamin i zapisy:
1. jak mowilem, rminimum raz w tyg trzeba sie wpisac z waga (oczywiscie najlepiej co dzien oub kilka razy w tyg) ale nie wywale po tygodniu, ale tak mysle po 2
2. nie ma limitu godzinowego, trzeba wpisac sie po prostu w niedziele lub w ostatecznosci wyslac mi jak komus nie bedzie dziala excel
3. na razie zglaszamy tylko chec w tym wpisie wpisujac "CHCE SIE ZAPISAC"
4. na dzien 8 wrzesnia rano musze miec od was - wiek, wzrost, plec, wage i obwod w pepku a take cel jaki myslicie osiagniecie po 8 i po 15 tygodniach. pamietajcie, dajcie sobie realistyczne cele!
5 potem podziele was na grupy i stwirze excele i doalczycie do discorda - discord jest obowiazkowy, tam sa linki do exceli i tam odbywa sie caly fun - oczywiscie nie kazdy sie udziela, ale naprawde warto
6. kazdy moze sie zapisa (oprocz jednego indywiduum wywalonego z v5). mozesz miec bmi 20 a mozesz miec bmi 50. po prostu trafisz do odpowiedniej grupy
7 pomagamy sobie jak ktos potrzebuje pomocy, ale ogolnie to zart jest dosc ciezki i potrafimy sie wyzwywac, nikt sie nie obraza za nazwanie go spasniona swinia bo coz, taka jest prawda
8 jak jestes keto to napisz w zgloszeniu to od razu trafisz do gruoy tych swirow
9 wiem ze sporo osob odnioslo duze sukcesy w naszych igrzyskach, jesli macie kogos kto sie chce zapisac a nie jest na wykopie to mozna jak najbardziej
#igrzyskabebzonow #odchudzanie #chudnijzwykopem #keto #rozowepaski #niebieskiepaski - te dwa tagi wolam bo sa popularne a na pewno maja w sobie duzo grubasow
rozowych u nas niewiele ale kilka jest zawsze
I dopisz mnie Pan do grupy która ujrzała Prawdę Odrzucenia Cukru, gdyż jest to grupa która zna Prawdę, i można ich porównać z człowiekiem roztropnym, który dom swój zbudował na skale. Albowiem słabsze podłoże ich nie uniesie. Amen.
@gorobei: @wykopowy_brukselek nawiedzony ketogenik alert!!!
REKLAMA
źródło: dsafdsd3da
Pobierz@MetalowyBieg
@KonserwatywnyMocny