Wpis z mikrobloga

dobra grubasy wy moje
2 tygodnie do startu igrzysk

jestem stary i glupi wiec nie umiem sie powstrzymac miedzy igrzyskami i w wakacje wiec juz wiem ze igrzysk bedzie wiecej

zatem plan na rok to:
v6 - 8 wrzesnia do 21 grudnia - 15 tygodni, to beda nasze najdluzsze igrzyska, potem 2 tyg przerwy
v7 - 5 stycznia do 29 marca - 12 tyg, potem przerwa na swieta 2 tyg
v8 - 13 kwietnia do 5 lipca - 12 tyg a potem sie zobaczy

v9 odbedzie sie w wakacje 2026 na bank!

a tyczasem regulamin i zapisy:
1. jak mowilem, rminimum raz w tyg trzeba sie wpisac z waga (oczywiscie najlepiej co dzien oub kilka razy w tyg) ale nie wywale po tygodniu, ale tak mysle po 2
2. nie ma limitu godzinowego, trzeba wpisac sie po prostu w niedziele lub w ostatecznosci wyslac mi jak komus nie bedzie dziala excel
3. na razie zglaszamy tylko chec w tym wpisie wpisujac "CHCE SIE ZAPISAC"
4. na dzien 8 wrzesnia rano musze miec od was - wiek, wzrost, plec, wage i obwod w pepku a take cel jaki myslicie osiagniecie po 8 i po 15 tygodniach. pamietajcie, dajcie sobie realistyczne cele!
5 potem podziele was na grupy i stwirze excele i doalczycie do discorda - discord jest obowiazkowy, tam sa linki do exceli i tam odbywa sie caly fun - oczywiscie nie kazdy sie udziela, ale naprawde warto
6. kazdy moze sie zapisa (oprocz jednego indywiduum wywalonego z v5). mozesz miec bmi 20 a mozesz miec bmi 50. po prostu trafisz do odpowiedniej grupy
7 pomagamy sobie jak ktos potrzebuje pomocy, ale ogolnie to zart jest dosc ciezki i potrafimy sie wyzwywac, nikt sie nie obraza za nazwanie go spasniona swinia bo coz, taka jest prawda
8 jak jestes keto to napisz w zgloszeniu to od razu trafisz do gruoy tych swirow
9 wiem ze sporo osob odnioslo duze sukcesy w naszych igrzyskach, jesli macie kogos kto sie chce zapisac a nie jest na wykopie to mozna jak najbardziej

#igrzyskabebzonow #odchudzanie #chudnijzwykopem #keto #rozowepaski #niebieskiepaski - te dwa tagi wolam bo sa popularne a na pewno maja w sobie duzo grubasow
rozowych u nas niewiele ale kilka jest zawsze
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopowy_brukselek: CHCE SIE ZAPISAC

I dopisz mnie Pan do grupy która ujrzała Prawdę Odrzucenia Cukru, gdyż jest to grupa która zna Prawdę, i można ich porównać z człowiekiem roztropnym, który dom swój zbudował na skale. Albowiem słabsze podłoże ich nie uniesie. Amen.
  • Odpowiedz