Aktywne Wpisy

Uuroboros +7
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

Choćby nie wiem jak zaklinać rzeczywistość, skupienie kierowcy na drodze w sytuacji prowadzenia wywiadów jest obniżone.
Pamiętacie historię z escape roomem kilka lat temu? Wszyscy wtedy zaczęli mówić o bezpieczeństwie tych lokali. Albo odśnieżanie dachów po tragedii na Targach Katowickich trochę więcej lat temu?
Tylko że wszystko to było odrobinę za późno.
#przemyslenia #dziennikarstwo #polska
źródło: kuzniar-2
Pobierz@bighatlogan: rozwiń proszę.
@pan-bartolomeu-dias: sprowadzasz to do absurdu.
@BenAli kolega niżej przychodzi z odpowiedzią:
:)
pomysł pojawił się pewnie na YT. A to z tego względu, że jakiś tam YTuber nie miał wielkiego studia, setek kamer gdzie mógł komfortowo przeprowadzić wywiad, więc wpadł na pomysł tanim kosztem zrobić to jedną kamerą w samochodzie.
No i ok,
Przecież taki dziennikarz nie musi korzystać z telefonu, odczytywać komentarzy. Zwyczajnie prowadzi samochód i prowadzi rozmowę. Tak jak miliony Polaków dzień w dzień.
Jak już to można się przyczepić do wszystkich programów motoryzacyjnych w których prowadzący jednocześnie kieruje, pokazuje wady i zalety samochodu, sprawdza jego możliwości i często