Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +401
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
MLeko29 +113
Dzień dobry
źródło: 1000063696
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: 1000063696
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w takiej kolejce i to co roku od kilku lat.
#meskiezdrowie #medycyna #pieklomezczyzn #zdrowie #movember
źródło: IMG_3700
Pobierz@sildenafil: Bo się czeka 3 miesiące, a skierowanie się dostanie, gdy jest jakiś powód, a tu można zrobić ot tak, bo a nóż. Autor postu na twitterze tego nie łapie, parę osób wspomniało, że prywatnie do kliniki parę stówek za parę minut badania.
@sildenafil: Gdzie ci ludzie i co w tym jest poniżającego? Bardzo dobrze, że się badają.
@lycaon_pictus: pierdu pierdu - skierowanie do urologa dostaje się bez problemu, wystarczy wejść do gabinetu w POZ gdzie siedzi lekarz umiejący mowic po polsku, powiedzieć "dzień dobry, chciałbym dostać skierowanie do lekarza urologa", lekarz wystawia, "dziękuję, do widzenia" i tyle. Terminy do urologa w Warszawie to ok 30dni na NFZ.
Wszystko na NFZ.
@Rogi_: myślę że gdybym miał medicovera to bym wiedział
Akcja świetna, sam brałem udział, poczekałem 2h, dowiedziałem się że jestem zdrowy i wszystko jest w porządku.
Za rok znowu pójdę stać w kolejce w galerii
@Kremufka2137: to przekop opa, dosłownie nikt się nie śmieje z USG jajec, to tylko wykopki wyciągają na siłę jakieś gównowypowiedzi żeby się do#ebać
Z kolei jak idziesz w sobotę czy w niedzielę po galerii, nigdzie Ci się nie spieszy, zobaczysz
Co innego jak faktycznie ktoś czuje że jest coś nie tak z jajami to nie warto czekać i najlepiej zrobić prywatnie.
Jak narazie to tylko Ty nazywasz to poniżeniem
@BrakWolnegoLoginu: a przeczytałeś komentarz? Pisałem o skierowaniu do poradni a nie na badania