Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jakie były Twoje najgorzej wydane pieniądze i dlaczego?
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy się przedstawić, bo większość osób zapewne o nas jeszcze nie słyszała. W dużym skrócie – MONAZO.PL to nowa platforma internetowa, na której znajdziesz sprawdzone oferty, dzięki którym odbierzesz pieniądze, kryptowaluty i inne bonusy za tak proste czynnościach jak... zakładanie kont. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design, a oferty tłumaczymy tak prosto, jak tylko to możliwe.
Przykładowo, obecnie możesz zgarnąć nawet 900 zł za założenie konta w BNP Paribas: https://monazo.pl/oferta/900-zl-za-konto-osobiste-bnp-paribas-2025/ ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
lub szybkie 100 zł za założenie konta Revolut: https://monazo.pl/oferta/100-zl-za-konto-revolut-2025/
––––––––––––––––––––––––––––––
Konkurs trwa do najbliższego piątku (08.08) do 12:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w piątek (08.08.2025) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!
#pieniadze #promocja #zarabianie #promocje #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #banki #aliorbank #pko #pkobp #velobank #santander #mbank #ing #revolut #rozdajozadarmo #zadarmo #allegro #finanse #finanseosobiste #zarabianieonline #zarabianiewinternecie #kasazpromocji #darmowekryptowaluty #bank #bankowosc
źródło: rozdajo monazo
PobierzKupiłem akustyczny odstraszacz komarów. Podobny do tego na zdjęciu.
Po włączeniu komary chyba uznały to za techno imprezę. Przylatywały w większej ilości. Jeden nawet tańczył breakdance (taki taniec na głowie jakby ktoś nie wiedział). Elektrośmieć poszedł do kosza.
źródło: ea68f18de9a19ce7f1be19b577234a
PobierzKupiłam bilet na flixbusa, czekałam na niego a on odjechał mi sprzed nosa :D
Szybko pobiegłam zatem na pociąg i musiałam kupić bilet z dopłatą +20 zł bo u konduktora i w dodatku stać :)
W tym samym czasie "jechałam" dwoma środkami transportu :)
apka do nauki języków - miałem zapał na pierwszy miesiąc xd