Wpis z mikrobloga

Organizujemy nowe #rozdajo – do zdobycia jest karta podarunkowa o wartości 100 zł do Allegro!

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jakie były Twoje najgorzej wydane pieniądze i dlaczego?

––––––––––––––––––––––––––––––

Przy okazji chcemy się przedstawić, bo większość osób zapewne o nas jeszcze nie słyszała. W dużym skrócie – MONAZO.PL to nowa platforma internetowa, na której znajdziesz sprawdzone oferty, dzięki którym odbierzesz pieniądze, kryptowaluty i inne bonusy za tak proste czynnościach jak... zakładanie kont. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design, a oferty tłumaczymy tak prosto, jak tylko to możliwe.

Przykładowo, obecnie możesz zgarnąć nawet 900 zł za założenie konta w BNP Paribas: https://monazo.pl/oferta/900-zl-za-konto-osobiste-bnp-paribas-2025/ ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

lub szybkie 100 zł za założenie konta Revolut: https://monazo.pl/oferta/100-zl-za-konto-revolut-2025/

––––––––––––––––––––––––––––––

Konkurs trwa do najbliższego piątku (08.08) do 12:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w piątek (08.08.2025) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!

#pieniadze #promocja #zarabianie #promocje #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #banki #aliorbank #pko #pkobp #velobank #santander #mbank #ing #revolut #rozdajozadarmo #zadarmo #allegro #finanse #finanseosobiste #zarabianieonline #zarabianiewinternecie #kasazpromocji #darmowekryptowaluty #bank #bankowosc
MonazoPL - Organizujemy nowe #rozdajo – do zdobycia jest karta podarunkowa o wartości...

źródło: rozdajo monazo

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MonazoPL: Napaliłem się kiedyś na sprzętu muzyczny do tworzenia muzyki - zestaw kontrolerów do programu DAW. Oglądałem przez dwa miesiące jak ludzie na tym wyczarowują super kawałki w stylu techno, deep house, chill itp. Po otwarciu pudełek byłem zachwycony - super jakość sprzętu, piękny design, profesjonalne wykonanie - no czuć piniądz! Życie szybko zweryfikowało... przede mną miesiące, jak nie lata nauki obsługi, mixowania, wyszukiwania sampli, szukania pomysłów na dźwięki, docierania
  • Odpowiedz
@MonazoPL na przejazd Kraków - Wrocław.
Kupiłam bilet na flixbusa, czekałam na niego a on odjechał mi sprzed nosa :D
Szybko pobiegłam zatem na pociąg i musiałam kupić bilet z dopłatą +20 zł bo u konduktora i w dodatku stać :)
W tym samym czasie "jechałam" dwoma środkami transportu :)
  • Odpowiedz
  • 1
@makseo: Też się niemiło zaskoczyłem – człowiek myślał, że marka raczej dobra to i na grilla się nada, ale konsystencja i smak... no sam wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz