Wpis z mikrobloga

Organizujemy nowe #rozdajo – do zdobycia jest karta podarunkowa o wartości 100 zł do Allegro!

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jakie były Twoje najgorzej wydane pieniądze i dlaczego?

––––––––––––––––––––––––––––––

Przy okazji chcemy się przedstawić, bo większość osób zapewne o nas jeszcze nie słyszała. W dużym skrócie – MONAZO.PL to nowa platforma internetowa, na której znajdziesz sprawdzone oferty, dzięki którym odbierzesz pieniądze, kryptowaluty i inne bonusy za tak proste czynnościach jak... zakładanie kont. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design, a oferty tłumaczymy tak prosto, jak tylko to możliwe.

Przykładowo, obecnie możesz zgarnąć nawet 900 zł za założenie konta w BNP Paribas: https://monazo.pl/oferta/900-zl-za-konto-osobiste-bnp-paribas-2025/ ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

lub szybkie 100 zł za założenie konta Revolut: https://monazo.pl/oferta/100-zl-za-konto-revolut-2025/

––––––––––––––––––––––––––––––

Konkurs trwa do najbliższego piątku (08.08) do 12:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w piątek (08.08.2025) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!

#pieniadze #promocja #zarabianie #promocje #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #banki #aliorbank #pko #pkobp #velobank #santander #mbank #ing #revolut #rozdajozadarmo #zadarmo #allegro #finanse #finanseosobiste #zarabianieonline #zarabianiewinternecie #kasazpromocji #darmowekryptowaluty #bank #bankowosc
MonazoPL - Organizujemy nowe #rozdajo – do zdobycia jest karta podarunkowa o wartości...

źródło: rozdajo monazo

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MonazoPL w biedronce kupiłem gueseppe na promocji - przynajmniej tak myślałem. Po wyjściu z sklepu popatrzyłem na paragon i kupon w aplikacji: zabolało jak karny Błaszczykowskiego gdy okazało się, że wybrałem smak nie objęty promocją
  • Odpowiedz
@MonazoPL: Heh czasy studenckie mi się przypomniały. Kupiłem z 20 słoików musztardy bo była po 0.49 zł z jakimś krótkim terminem do spożycia. Nie lubię za bardzo musztardy, ale przecena mnie przekonała. Jadłem jajka z musztardą, kanapki z musztardą, myślałem o musztardzie. Przyjaciele przestali przychodzić. Prawdopodobnie przez musztardę. I tak przez parę miesięcy Xd.
  • Odpowiedz
@MonazoPL z kasy którą dostałem na komunie kupiłem boomboxa i do tego odrazu chyba z 6 płyt CD z muzyką. dopiero w domu dowiedziałem sie, że boombox jest na kasety magnetofonowe..
  • Odpowiedz
@MonazoPL: Kilka lat temu kupiłem sobie podręczną konsolkę, żeby powrócić sentymentalnie do starych gierek (z Game Boya, SNESa czy PS1). Jak już przyszła to nie chciało mi się jej nawet odpalić. Niedawno sobie o niej przypomniałem, a tam bateria już padaka. Tyle z sentymentów.
  • Odpowiedz
@MonazoPL: Najgorzej wydane pieniądze? Mój Audi A3.
Kupiłem go w miarę tanio, bo miał być okazją. Wizualnie prezentował się bardzo dobrze, ale to była tylko pułapka. Szybko wyszło na jaw, że auto ma ukryte wady i było zarejestrowane jako dostawcze.
Więcej czasu spędziłem u mechanika niż na drodze. Każda naprawa to kolejne wydatki, a przerejestrowanie też swoje kosztowało. Auto, które miało być spełnieniem marzeń, okazało się skarbonką bez dna. To
  • Odpowiedz