Wpis z mikrobloga

Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.

Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.

W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem karcianki ale dla niego wyznacznikiem że zasługuje ta gra na foty to że jest tam gwint - nic więcej XD.

Zelda wjeżdża która zmiotła wszystko w 2017. Jego zdaniem ta gra powinna usunąć z jakichkolwiek rozdań nagród XD i ten komentuje że grafika c-----a i jak to wygląda i że na emulatorach to się opłaca grać i zachęca do piracenia - ja przypominam że to gra z wii U a styl graficzny to ma właśnie bardzo dobry bo nie zestarzeje się przez bardzo długo jak wiele zeld poprzednich zresztą. I teraz hit

PUBG powinno wygrać według niego nad Zelda botw XDDD jak można brać takiego człowieka na poważnie.

Jak wjechał rok gdzie był Metroid dread - “same casualowe gierki” XD no k---a. ciekawe czy przeszedł. Ostatnio zrobiłem ostatniego bossa co ma 3 fazy i jedna oszukaną.

God of war sie pojawia a ten: “dad gejmerzy wybrali” wcale to nie była po prostu bardzo ale bardzo dobra gra z mega opowieścią a i historia powstawania gry i dlatego taka historia w niej np. Ależ ten drakula manletowy ma n------e na strychu XD

Co chwila jest taka opinia że za głowę się k---a łapie i uszy bolą od tego głosiku manleta ale nie wierze że ten koleś to jakiś guru growy czy jego opinie podzielają ludzie czy wyznawcy jego XD.

#kiszak
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Eksagnem pierwszego god of wara z tych nowych póki co przeszedłem tylko i no masz racje sa trudne i dały popalić ^^ ale to nie zmienia nic w kontekście tego z zatkanym nosem
  • Odpowiedz
@lokomotyva: No tak, ja właśnie to piszę w kontekście tego, że nie wiem jak on może mówić, że God of War to gra dla dadgamerów xD Ten system walki ma całkiem sporo do zaoferowania i jest naprawde duże pole do masterowania go. Każdy kto grał w tę grę wie jak ciężko jest robić np. takie combo jak na tym wideo
Eksagnem - @lokomotyva: No tak, ja właśnie to piszę w kontekście tego, że nie wiem ja...
  • Odpowiedz
@lokomotyva: aż z ciekawości zerknąłem. Chłop jest potężnie odklejony. Typ nie grał w ponad połowę gier, zaprzecza sam sobie przy komentowaniu tych nominacji. No ale ma swoich januszo graczy odbiorców więc nie jest osamotniony w tej manii xDD
  • Odpowiedz
@Kuntakinte666: Może i nie grał w te gry, ale widzowie za to też nie grali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No może obejrzeli u jakiegoś streamara bo wiadomo, że czasu na granie nie ma, ale na siedzenie u kogoś na live 4h zawsze będzie czas.
  • Odpowiedz
  • 0
God of war sie pojawia a ten: “dad gejmerzy wybrali”

@lokomotyva: GoW z 2018 na wysokim(nawet nie na najwyższym) poziomie trudności jest znacznie trudniejszy niż DS1 i 2, a może nawet 3.
  • Odpowiedz
@lokomotyva: Zdradzę ci sekret o którym prawdopodobnie nie masz pojęcia.
Facet o którym piszesz, specjalnie p------i te głupoty o grach tak aby podkręcić widownie. W ten sposób ty jak i inni piszą o nim na wykopie, dzięki czemu typowi wzrastają liczby.
Kurtyna.
  • Odpowiedz
  • 13
@CloudNine no tak to jest chodzący wysoki iloraz inteligencji który uprawia szachy 7D tak samo jak myje dupe w zlewie i chlapie dla swojej lubej ta woda do herbaty, niezły sekret zdradziłeś tylko że to jest zwykły debil który ma swoje grono debili a nie odbiorców i się wzajemnie pałują do tego. Ja mu nic nie nakręcać tylko wytykam głupotę i pokazuje jakie to podczłowiek. To ty sobie wytwarzasz jakąś bańkę
  • Odpowiedz
@lokomotyva: Ja ci tylko tłumaczę że typ specjalnie p------i te głupoty i robi z siebie idiote, taki jest jego sposób na widownie i z czego widzę to mu się udaję. Czasem jak wbijam na mirko, wpisy o nim są praktycznie na górze.
Także jak widzisz, ty mu wytykasz głupote, on ma to w chuju i kręci dalej strimy. Ja sam dowiedziałem się o tym typie z wykopu xd
  • Odpowiedz
  • 8
@CloudNine i znowu powtarzasz swoje kłamstwo gdzie on nie robi z siebie idioty na potrzeby czegokolwiek - ten człowiek jest w internecie nie od wczoraj a od szczyla z gimnazjum i on się tam mentalnie zatrzymał i nie jest geniuszem który wykreował sobie postać debila a to są jego poglądy i zdanie które będzie bronił. Typ co opowiada o sraniu i myciu d--y czy o tym że by był gejem to
  • Odpowiedz
  • 3
@oddalenie można też grać red deada tylko siedząc przy stole do pokera, i mówić jak drakula że no chyba źle grałem widzowie, ale wiedźmin to nie został wybrany goty ze względu na mini gierkę.
  • Odpowiedz
@CloudNine:

Facet o którym piszesz, specjalnie p------i te głupoty o grach tak aby podkręcić widownie. W ten sposób ty jak i inni piszą o nim na wykopie, dzięki czemu typowi wzrastają liczby.

Ja sam dowiedziałem się o tym typie z wykopu xd

mam zatem rozumiec ze przez negatywne posty na wykopie stales sie jego widzem badz fanem? jesli nie to cos slabo dziala ta promocja notabene ciagle przywolywana przez "antyfanow
  • Odpowiedz
@lokomotyva: Ja nie twierdzę że facet jest geniuszem, mam raczej złe zdanie o takich ludziach.
Ja ci tylko tlumacze że pisanie o nim nawet negatywnych rzeczy nakręca mu widownie. Jak wcześniej pisałem sam go poznałem właśnie z wykopu. Tu działa zasada nie ważne jak gadają, ważne by gadali.
Więc nawet jak faceta bardzo nie lubisz, nie zgadzasz się z nim to napiszesz o tym komentarz na wykop i właśnie o
  • Odpowiedz