Aktywne Wpisy

Witam. Czy taka bieżnia będzie dobra czy za wolna dla 7-latka który ma za mało ruchu? Syn ma kiepskie wyniki w biegach na czas, jestem ciekaw czy trening na tym by mu pomógł.
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness
https://allegro.pl/oferta/bieznia-elektryczna-domowa-treningowa-pod-lozko-walkingpad-aero-trex-sport-15365406559
#sport #dzieci #rodzicielstwo #fitness

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery xD
3) Reddit - bańka, gdzie jesteś minusowany gdy nie zgadzasz się z ogólnie przyjętą narracją, jeszcze większa dyktatura moderacji niż tutaj. Niewygodny styl, dużo klikania i rozwijania wątków.
4) X dawniej Twitter - tyle spamu i botów, że Rumun się chowa, tagi działają tylko umownie, nie wiadomo kto z kim dyskutuje - pisząc Tweeta wysyłasz go w kosmos licząc że ktoś to przeczyta. Moderacji zero.
5) Discord - bardziej coś na zasadzie kółka wzajemnej adoracji niż miejsca do jakiejkolwiek dyskusji na poważnie, niewidoczne z zewnątrz
6) Hejto, lurker i inne kopie wykopu - nic ostatecznie nie wypaliło na taką skalę jak pierwotnie zakładano
#wykop #internet #przemyslenia #przemysleniazdupy
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierzhttps://lurker.land/post/kxsm9ujncrpg
@Lolenson1888: karalucha nie tak łatwo ubić.
Tymczasem top wpis na lurker xD
źródło: image_picker_75A88889-F6CF-4BA3-8C08-F4F1C09E98EE-86885-000020013FC0176B
Pobierz@open_or_die: Na subreddicie r/polska a jak chciałem mu z drugiego konta wyłtumaczyć,że niesłusznie ban, to dostałem permbana, bo na mnie doniósł do reddita, że drugie konto.
@Lolenson1888: Elektroda to teraz poważny biznes poważnego amerykańskiego wydawnictwa AspenCore, widać na tym jakoś zarabiają.
@FrasierCrane wiadomo że wszystko z czym się nie zgadzasz to lewactwo. I na tym możemy zakończyć.
Spróbuj napisać coś na konserwatywnych subredditach, np zeby nie ukrywali listy epsteina. I licz sekundy do bana.
Gdy Google wprowadziło AI Overwievs klikalność w linki spadła do 1% czyli nie opłaca się już pisać blogów i oryginalnych treści
Niedługo AI będzie się uczyć na podstawie tylko własnych halucynacji
@open_or_die: Nie sądzę, żeby zasłużony. Samo stwierdzenie, że bańki informacyjne są złe nie jest nawet w żaden sposób kontrowersyjne, to tylko wydumana opinia, że coś jest z tym nie tak. Tak właśnie działa reddit- obiektywizm jest widziany jako zło, liczy się robienie zamkniętych baniek.
reddit jest okej jak znajdziesz ciekawe suby, ale widziałem, że też grasują
@Lolenson1888: te fora to nie jest phpBB ani tym bardziej przeróbka phpBB by Przemo