Aktywne Wpisy

kecyc +88
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

Większość zcarnej legendy o linux chyba pochodzi niestety od entuzjastów linuxa arch, który faktycznie jest dla pasjonatów, gdzie wszystko musisz załatwić w konsoli, ale taki mint, debian, czy fedora to wszystko klikasz kursorem jak w windows.
W dodtaku jak wybierazesz np lekkie środowisko graficzne to nawet z małą ilością ram system chodzi jak strzała, podczas gdy niejeden komp z 16/32 gb ram z Windows potrafi zamulać już po pół roku, bez ściągniętych wirusów.
Zgodzę się, że jeszcze 10 lat temu linux faktycznie nadawał się tylko do odpalenia przeglądarki, ale teraz nawet z grami jest na nim mniejszy problem niż np na windows.
#linux #linuxmasterrace #windows #technologia #informatyka #systemyoperacyjne
źródło: xfce-pandora-arc-theme
PobierzNie wiedzą co to jest system operacyjny.
Spełnia funkcje, które miał spełniać. Internet działa, kamerka działa, zdjęcia wnuczków działają.
To jest właśnie taka funkcjonalność, którą potrzebuje dorosła osoba ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
Wszędzie pisali że wybierasz dowolną dystrybucję i na pewno będzie działać lepiej niż Windows 11. No i psikus bo działa gorzej i się pytam o co chodzi - "bo złom dynstrybucję wybrałeś, sprubuj innej, rużne som", "u mnie customowe ubuntu lata jak ta lala", "no ja nie mam ryzena 1gen z apu, to jest problematyczne połączenie,
A już wtedy były całe rzesze seniorów, których
Bez internetu tego oczywiście się nie da żeby zadziałała karta, więc xD już nie pamiętam jak sobie z tym akurat poradziłem xd
źródło: 1000042768
PobierzDodatkowo znowu wrócił problem który ciągnie się jak smród od Windowsa XP znikająca/nierozpoznawalna karta sieciowa.
Dodatkowo, pełno telemetrii zbędnych procesów + im dłużej przeciągasz aktualizacje tym system potrafi się sam zawiesić i wymusić restart.
Nie wspominając o
@Jarkendarion: pierwsze słyszę xd
@camelinthejungle: czyli zainstalowales ubuntu, a później nakładkę na ubuntu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mvmxks: i o tym właśnie jest ten wpis.
Złego wybrałeś, spróbuj innego, różne są.
Linux nadaje się dla ludzi co potrzebują tylko przeglądarkę do allegro i napisania dokumentu od czasu do czasu oraz dla power userów co w tym siedzą. Dla takich pomiędzy co nie mają
Ja nie lubię rozpieszczać menu. Ma po prostu robić swoją robotę, a nie być my przyjemnie. Może jeszcze deser mam mu naszykować i zabrać do spa?
Niestety, Linux ciągle ma te same problemy. Nie zgodzę się, że jest "out of the box". Ostatnio naprawiałem nawet głupiego caps locka żeby reagował tak samo szybko jak zwykły klawisz. Instalacja sterowników Nvidia również nie była bezproblemowa, trzeba je podpisać żeby działały w trybie secure boot. Inna sprawa, podpinam interfejs portu szeregowego,