Aktywne Wpisy

yahoomlody +104
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +171
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Większość zcarnej legendy o linux chyba pochodzi niestety od entuzjastów linuxa arch, który faktycznie jest dla pasjonatów, gdzie wszystko musisz załatwić w konsoli, ale taki mint, debian, czy fedora to wszystko klikasz kursorem jak w windows.
W dodtaku jak wybierazesz np lekkie środowisko graficzne to nawet z małą ilością ram system chodzi jak strzała, podczas gdy niejeden komp z 16/32 gb ram z Windows potrafi zamulać już po pół roku, bez ściągniętych wirusów.
Zgodzę się, że jeszcze 10 lat temu linux faktycznie nadawał się tylko do odpalenia przeglądarki, ale teraz nawet z grami jest na nim mniejszy problem niż np na windows.
#linux #linuxmasterrace #windows #technologia #informatyka #systemyoperacyjne
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz@mvmxks: W korpo desktop ma sekretariat szefa, reszta klienty.
@Niebadzksieciem: W samochodach jest albo kilkanaście przełożeń, albo bezstopniowa, sekwencyjna, półautomatyczna, automatyczna lub hydrokinetyczneprzełożżenia.
@Niebadzksieciem:
@Niebadzksieciem:
@hakunnin: Nie po to mam aliasy.
@Ghostyk: Połowa Windows to open source.
@Niebadzksieciem: nie ma żadnego znaczenia
@Niebadzksieciem: jakość wsparcia zależy od tego, ile zapłacisz
nie używam
jest
Skoro w biosie, Uefi i Windowsie działa to jak ma być niesparowany?
Moje doświadczenia są zupełnie inne, od lat mam znacznie więcej problemów ze sprzętem pod windows jiż w linuksie. Jak wspomniałem wszystkie wireless logitechy u mnie działają bez problemu, zaś w windows mam np. problem
Podejrzewam, że nie załadowały się odpowiednie moduły, dlaczego - nie wiem. Może instalacja była skopana? Można tylko zgadywać.
@andrkac: to się nie kłóć ze mną tylko pogódź się, że linux jest wybrakowany i jest dość opisanych sytuacji w internecie na ten temat
Ty się odezwałeś na mój komentarz a teraz "nie chce się