Aktywne Wpisy
nowszyja +89
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +183
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
#zwiazki #milosc #slub #rozowepaski #niebieskiepaski #zalesie
Ja sama mieszkam w okolicach Gdańska i 1 termin tam miałam zarezerwowany, teraz będę chciała najlepiej gdzieś indziej bo już tam sie zbłaźniliśmy i nie pojawiliśmy na własnym ślubie, bo świadków brak xd
Komentarz usunięty przez autora
Niebieski utrzymuje kontakt ze swoją rodziną, ale oni mnie nienawidzą, więc na pewno nikt z nich nie pójdzie na świadka
@nutsheell: to podnies cene do 500zl
Nie raz trolluję na Wykopie, szczególnie ostatnio ale to 100% szczery z serca wpis
Bezsensowny i nieciekawy bait to by był gdyby nim był xd
Ale zarezerwuje termin a znowu nie da się ogarnąć świadków i znowu przepadnie ehh
@niewidka zgłaszamy się?
Szanuję jego autystyczność i samotnictwo i spędzam czas praktycznie tylko z nim (poza pracą oczywiście itp)