Aktywne Wpisy

anoysath +145

forfiterex +81
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

o k---a.... XD 10-etapowa rekrutacja tego jeszcze nie było. Który cukold jest zainteresowany?
Rozwiąż 3 taski w godzinę, potem jak się natrudzisz umówimy się na rozmowę culture-fit i sprawdzimy czy spodoba nam się twoja gęba, potem rozwiążesz kolejne godzinne zadanie przed komisją. Ale to jeszcze nie koniec. Potem masz zapier-----ć do biura i przez 2 godziny będą cię obwąchiwać i na żywo oceniać czy podbasz się im ty, twoje zachowanie i czy ładnie się uśmiechasz.
Następnie zbadają twoją przeszłość, podzwonią po starych firmach i no name'y z poprzedniego kołchozu w którym cię mobbingowano zadecydują o twoim zatrudnieniu. Cyrk to za mało powiedziane.
To nosi znamiona znęcania się psychicznego. Wyobraź sobie że po rozwiązaniu pracy domowej, po 2 godzinach live codingu, i po wizycie na żywo w ich januszexie, odrzucają cię bo jakiś Mateuszek, z poprzedniej roboty którego nie kojarzysz wydał wyrok na ciebie i nagadał że nie byłeś fajnym kolegą
I wisienka na torcie - z-----ol od pierwszego dnia , będziesz kodował od 1 dnia, zero wdrożenia, zero czasu na zapoznanie się z projektem kobyła, który widzisz pierwszy raz na oczy, z-----ol od day 1.
Ładnie pomiatają cukoldami w tym IT.
źródło: obraz_2025-07-02_144416343
PobierzPodaj ile płacą chociaż, bo jak ma człowiek takie cyrki odwalać, to już lepiej wziąć ofertę za 20-30 zł/h mniej.
źródło: which-philosophers-best-embody-the-i-dont-fu-ing-care-wojack-v0-wpaoxleic01b1
Pobierz- po polsku mówi?
- mówi
- przyjdź od poniedziałku
( ͡° ͜ʖ ͡°)
SLABY JESTES I TYLE
NIE MA KRYZYSU
DOBRZY LUDZIE DALEJ MAJA ROBOTE
-Masz dyplom
-Mam
-Bierzemy
ale spoko, jakby ktoś zrobił ten "czelendż" żeby na końcu powiedzieć, że jednak rezygnuje xD