Aktywne Wpisy
tcp-protocol +425
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
bugzer +7
#gielda takiego boomu na inwstowanie nie widziałem jak żyje. Dosłownie każdy już inwestuje, wszędzie gadają o złocie, krypto, akcjach.Ulica sotoi w 12 godzinnych oklejkach zeby kupic fizyczna uncje. Nigdy w historii nie było tak, żeby ulica miałą rację i zarobiła.

https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis
Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski
#zwiazki #tinder
@ziel_9: Pozwól mu tam zostać. To najlepsze co możesz zrobić dla siebie :)
A co do stroju, to na tagu #koncertnoworoczny latało zdjęcie typka, który przyszedł na koncert w Wiedniu w białym t-shircie, nie ma co się przejmować strojem
Gratuluję, odczułaś to co odczuwa większość facetów przy 90% prób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wicherq: co jest złego w zbieraniu kasztanów? T__T Ja bym poszedł na kasztany z kimś xD