Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis

Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!

#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski
@ziel_9 +425
Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?
#zwiazki #tinder
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 17
@interpenetrate Tak, uważam się za całkiem normalną. Dla wyjaśnienia: nie jesteśmy parą ale obie strony wiedziały, że jesteśmy w fazie randkowania. I nie załamuje rąk, bo raz mi odmówił (tak odmówił, a nie pytał jako kto tam idziemy, mieliśmy to już ustalone), zajmuje ręce, bo kolejny raz zderzam się ze ścianą, gdy wychodzę z inicjatywą. Próbuje coś między nami pchnąć do przodu, a on wygodnie stoi w miejscu. Dzisiejsza sytuacja upewniła
  • Odpowiedz
@ziel_9 Mirabelko, piszesz w taki sympatyczny sposób, że gdybym nie miał żony i dwójki dzieci, i mieszkał blizej Olsztyna, to bym Cię na te hirołsy zaprosił ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Na pewno znajdziesz chłopa, który będzie sam wychodził z inicjatywą. A ten niech żałuje. Głowa do góry!
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@camelinthejungle Dziękuję, to bardzo miłe! I co do znalezienia kogoś fajnego to wiem, że tak będzie. Dużo fajny facetów chodzi po ziemi, kwestia znalezienia tego swojego! A jestem cierpliwa, więc musi być dobrze (:
  • Odpowiedz
  • 11
Próbuje coś między nami pchnąć do przodu, a on wygodnie stoi w miejscu.

@ziel_9: Pozwól mu tam zostać. To najlepsze co możesz zrobić dla siebie :)
  • Odpowiedz
  • 5
@ziel_9 zajrzałem tu, poczytałem. Miałaś fajny pomysł, świetną inicjatywę. Nie chce, niech spada. Idz sama, nie pozwól popsuć sobie koncertu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ziel_9: nie chodziło mi o brechanie Ciebie, sorki. Przykro mi bardzo że spotkałaś się z odrzuceniem, że wygląda na to że nie jest zainteresowany. Cóż, na Mirko głosiło się jakichś 5 gości którzy chcą iść, może akurat któryś z nich jest blisko Ciebie to akurat znajdziesz kogoś kto nie marudzi i ogólnie pasujecie do siebie bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ziel_9 e Chłop to zjeb i tyle. Mnie różowa zabrała niespodziewanie na koncert Percivala (m. in. soundtrack z wiedźmina) i było fest w pyte. Nie bez przyczyny to teraz żona xd.
  • Odpowiedz
  • 5
@ziel_9

@Reretos Tak. Ale przykro mi z powodu nie samego odrzucenia, a o takie brutalne zignorowanie starań/zaangażowania

Gratuluję, odczułaś to co odczuwa większość facetów przy 90% prób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ziel_9: Widocznie wam nie po drodze. Gdyby była odwrotna sytuacja i nie byłby w twoim typie, odebrałabyś to jako nachalne narzucanie się. Tak to w życiu bywa. Odmowa nie jest miła, ale teraz z tego nic chyba nie będzie.
  • Odpowiedz
Jakby było inaczej to i by nawet kasztany poszedł z tobą zbierać do lasu

@wicherq: co jest złego w zbieraniu kasztanów? T__T Ja bym poszedł na kasztany z kimś xD
  • Odpowiedz
@ziel_9: Jest taka zasada: Jeśli ktoś ma na coś ochotę, to szuka pretekstów. Jeśli ktoś nie ma ochoty, to szuka wymówek... Niestety Mirabelko :(
  • Odpowiedz
@ziel_9: ehh, jakby mnie kobita z którą randkuje zaprosiła gdziekolwiek, nawet na mongolski balet, to bym tam z---------ł w podskokach (nawet jakby nie koniecznie było to coś co potencjalnie mi się może spodobać xd)

• Odpowiedz