Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis

Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!

#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski
@ziel_9 +424
Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?
#zwiazki #tinder
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziel_9: No ja bym z chęcią poszedł, gdyby mnie ktoś zaprosił, jedyne co to bym się o strój martwił, bo sam nie chodzę do teatrów/filharmonii i nie wiem na ile formalny powinien być
Następny się pewnie zgodzi, więc szukaj dalej
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Reretos Myślę, że strój to drugorzędna sprawa. Może dres by nie przeszedł, ale zwykła koszulka i na pewno by było dobrze! (: ja za pierwszym razem poszłam w jeansach i swetrze i nikt się krzywo nie patrzył
  • Odpowiedz
@ziel_9:

Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!

No i tam poznasz pewnie kogoś lepszego, w końcu babą jesteś to sami się napataczają :p
  • Odpowiedz
@ziel_9: nie wypada chodzić ubranym casualowo do filharmonii. Pewnie, nic się nie stało wielkiego, że poszłaś w jeansach, ale to brak szacunku. Nikt nie będzie na Ciebie krzywo patrzeć, szczególnie jeśli sam dba o savoir vivre
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@randomdrop Pewnie. Ale myślę, że przed pójściem w fajne miejsce powstrzymuje Cię tylko brak odpowiedniego ubrania to nie ma co się tym tak przyjmować (:
  • Odpowiedz