Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis

Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!

#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski
@ziel_9 +425
Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?
#zwiazki #tinder
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziel_9: jest mi cholernie przykro z tego powodu. Uważam, że to był świetny pomysł - mimo iż sam nie jestem fanem takiego spędzania czasu.
Staranie się w związku jest dobre, nie rezygnuj z tego. Może niekoniecznie w tym związku, ale ogólnie.
  • Odpowiedz
@ziel_9: są tego plusy, przynajmniej zaoszczędziłaś na jednym bilecie. Gosciu nie jest toba zainteresowany. Na początku znajomości to gosciu żadnego spotkania by nie odpuścił.
  • Odpowiedz
Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".

Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!

@ziel_9: Musisz sobie uświadamiać (w sensie-pamiętać o tym "na bieżąco"), że Wykop to potężny konglomerat, mix ludzi. Nie wszystkie niebieskie paski są mężczyznami, nie wszystkie różowe paski - kobietami. Jedni mają z 15 lat - inni 60. Do paru widząc ich na ulicy
  • Odpowiedz
@ziel_9: ty jesteś normalna czy to bait?
Ale jesteście parą już czy jeszcze nie? Bo czy Ty mi w tej chwili mówisz, że załamałaś ręce, bo ktoś kto może nie podejrzewać o co Ci chodzi, napisał normalnie "po co" tam będziecie iść?
Może to "po co" nie znaczy "to nie ma sensu", tylko "w jakim sensie tam idziemy, na randkę?/idziemy tam jako kto?"
Rozumiesz? To nie jest czasem tak że
  • Odpowiedz