Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +207
Z okazji jutrzejszego święta pracy, chciałbym UROCZYŚCIE PODZIĘKOWAĆ KAŻDEMU PROLOWI pracującemu na Umowie o Pracę lub Umowie Zleceniu za każdą złotówkę płaconej przez niego co miesiąc składki zdrowotnej.
To tylko dzięki Wam każdy potrzebujący opieki medycznej w naszym kraju ma szansę jej otrzymania, niezależnie od swojego stanu i majątku. To dzięki Wam, wbrew interesowi klasy posiadającej, nikt w Polsce nie jest pozostawiany by zdechnąć pod płotem.
To za Wasze 9% codziennie ratuje
To tylko dzięki Wam każdy potrzebujący opieki medycznej w naszym kraju ma szansę jej otrzymania, niezależnie od swojego stanu i majątku. To dzięki Wam, wbrew interesowi klasy posiadającej, nikt w Polsce nie jest pozostawiany by zdechnąć pod płotem.
To za Wasze 9% codziennie ratuje
źródło: IMG_2197
Pobierz
annlupin +54
siedze se jusz sie wina napije to możecie muzyczki wysyłać nom
źródło: annlupin44567882
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis
Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski
#zwiazki #tinder
Za dużo na raz
Staranie się w związku jest dobre, nie rezygnuj z tego. Może niekoniecznie w tym związku, ale ogólnie.
@ziel_9: a teraz powiedz ilu Mirków napisało że chętnie pójdą zamiast niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ziel_9: Musisz sobie uświadamiać (w sensie-pamiętać o tym "na bieżąco"), że Wykop to potężny konglomerat, mix ludzi. Nie wszystkie niebieskie paski są mężczyznami, nie wszystkie różowe paski - kobietami. Jedni mają z 15 lat - inni 60. Do paru widząc ich na ulicy
Ale jesteście parą już czy jeszcze nie? Bo czy Ty mi w tej chwili mówisz, że załamałaś ręce, bo ktoś kto może nie podejrzewać o co Ci chodzi, napisał normalnie "po co" tam będziecie iść?
Może to "po co" nie znaczy "to nie ma sensu", tylko "w jakim sensie tam idziemy, na randkę?/idziemy tam jako kto?"
Rozumiesz? To nie jest czasem tak że