Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?". Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!
Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu? #zwiazki #tinder
@ziel_9: Niewidziałem tamtego wpisu ale szybko doczytałem i aż mnie ch** jasny trafił. "A po co?". JPRDL. Kocham muzykę, niezależnie od gatunku (uważam że w każdym gatunku jest conajmniej jeden wartościowy wykonawca warty przesłuchania. Tak, nawet w disco-polo), kocham gry komputerowe też a ścieżka dźwiękowa to często jeden z najbardziej klimatycznych i wartościowych aspektów tychże. Niejednokrotnie są to piękne oryginalne kompozycje. W filharmoni na ogół są grane oklepane schematy i
@ziel_9: mordko, byłem kiedyś na czymś takim ale z filmów to była muzyka z tego co pamiętam. Petarda! Wtedy jeszcze było lepiej, bo co jakiś czas zmieniano układ sali by pokazać jak to może wpływać na odbiór dźwięku, a w połowie zmiana miejsc była. Kosmos.
@anonim1133 Ooo, no to już brzmi jak inny level słuchania muzyki. Raczej w mojej filharmonii czegoś takiego nie organizują, ale zawsze można pojechać do innego miasta. A dawno to było? Wiesz może czy coś takiego jest jeszcze organizowane?
@ziel_9: To było może w 2017? Więc szmat czasu temu. We Wrocławskim NFM to było. Niestety nie wiem o kolejnych takich wydarzeniach, nie odnajduję się w ich stronie aby odnaleźć taką informację też :( Nawet maila kiedyś do nich pytałem, ale nie pomogli :(
https://wykop.pl/wpis/81934445/wpis
Zapytałam, propozycja została odrzucona bez podania przyczyny. Uznał tylko, że nie ma sensu chodzić do takich miejsc. Po moim zaproszeniu usłyszałam pytanie "po co?".
Trochę mi przykro, bo chciałam zrobić coś miłego i jakoś rozwinąć naszą znajomość. Aleeee sama się nakręciłam więc pójdę tak czy inaczej!
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski
#zwiazki #tinder
@ziel_9: wspaniale rozegrane coleżanko, szanuję
Zpiwniczenie is strong in this one ( ಠ_ಠ)
Wtedy jeszcze było lepiej, bo co jakiś czas zmieniano układ sali by pokazać jak to może wpływać na odbiór dźwięku, a w połowie zmiana miejsc była. Kosmos.
We Wrocławskim NFM to było.
Niestety nie wiem o kolejnych takich wydarzeniach, nie odnajduję się w ich stronie aby odnaleźć taką informację też :( Nawet maila kiedyś do nich pytałem, ale nie pomogli :(