Wpis z mikrobloga

Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?
#zwiazki #tinder
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziel_9: Filharmonia jest supcio, ale dużo chłopów może się zwyczajnie poczuć nieswojo bo nie są przyzwyczajeni do obcowania z wyższą kulturą.
  • Odpowiedz
  • 0
@ziel_9 oczywiście ,że fajny pomysł poza tym jest to też poznawanie nowych stron partnerki co może sprawić ogromną przyjemność bo każda odkryta cecha to jak odnalezienie kolejnego skarbu
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@gorobei No właśnie sprawdziłam, że to chyba zeszłoroczny repertuar i będzie tylko część z tego :( ale w każdym razie taki koncert robi filharmonia w Olsztynie
  • Odpowiedz
Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?

@ziel_9: Ja tam bym się bardzo nie jarał, wolałbym do filharmonii na zwykły koncert symfoniczny, ale jak ma skłonności do fanbojowania, to może być bardzo dobry pomysł. A
  • Odpowiedz
@ziel_9: Koncert i filharmonia to zawsze super sprawa. Tylko zależy gdzie ten koncert i jaki dyrygent, bo byłem miesiąc temu na koncercie "muzyka z gier" i był tragiczny - nagłośnili orkiestrę i to w bardzo zły sposób. Bywam na koncertach regularnie i to był najgorszy w tym roku, a byłem już na ponad 10. O ile to nie dyryguje Andrei Yakushau to mimo wszystko polecam się wybrać. :D
  • Odpowiedz
  • 1
@Lukasq: Dzięki! Ja sama chodzę dość często, ale jeszcze nigdy nie byłam na koncercie muzyki z gier. Natomiast w ubiegłym roku (ten sam dyrygent) na takim koncercie była znajoma i powiedziała, że było fajnie. Dyrygent to Maciej Kotarba. Nie wiem czy kojarzysz, bo ja akurat pierwszy raz się z nim spotykam (:
  • Odpowiedz